MENIU

Era beat şi nu avea permis, dar s-a urcat la volan. Ce a provocat i-a îngrozit pe poliţişti

Un tânăr de 21 ani din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Brăilei, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate regulamentar, pe care le-a avariat, scrie Monitorul de Galati.

După ce a fost testat cu aparatul Drager, poliţiştii au constatat că tânărul se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, nici permis de conducere nu poseda. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru savârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

După ce a fost testat cu aparatul Drager, poliţiştii au constatat că tânărul se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, nici permis de conducere nu poseda. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru savârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.