MENIU

Emma Zeicescu a acceptat să vorbească despre depresia suferită: ”Am fost în IAD!”

Realizatoarea Realitatea TV, Emma Zeicescu, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. Jurnalista a povestit pe blogul personal detalii despre depresia suferită a suferit de depresie. Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp.

Emma Zeicescu povestește pe blogul personal, emmazeicescu.ro, despre prima lună din viața ei ca mămică.  “Da, am suferit de depresie. Chiar am fost în IAD”, își începe relatarea jurnalista.

“Da, de vreo doi an vreau să scriu povestea asta. De fiecare dată când mă apuc să scriu, mă ia cu fiori pe şina spirarii. Despre lucrurile frumoase vă tot povestesc, dar azi am zis să vă povestesc despre treaba asta …complicată. Da, sunt una dintre FEMEILE care a suferit de depresie după naştere. Am fost în IAD!”, mărturisește realizatoarea Realitatea TV.

Emma Zeicescu le sfătuiește pe proaspetele mămici să apeleze, în caz de depresie postpartum, la ajutorul unui psiholog.

“Am încercat toate somniferele, am încercat toate pastilele de liniştire, nimic…tot panică, frică, agitaţie şi teamă că am să mor dacă nu revin la ce eram! A fost IAD…Care a fost Soluţia mea? Am lăsat ruşinea şi am mers la ..specialist! Norocul meu este că am avut un iubit înţelept și răbdător și că am dat peste psihologul Gabriela Minescu. Ea m-am pus pe picioare în câteva şedinţe. Nu va mai zic cât am plâns la ea în cabinet”, își aduce aminte Emma Zeicescu.

Mai multe mărturii pe Emma Zeicescu 

Mai multe articole despre:
emma zeicescu www.emmazeicescu.ro