MENIU

Emma Raducanu a fost testată pozitiv pentru Covid și va rata turneul de la Abu Dhabi: „Mă izolez conform regulilor”

Emma Răducanu are covid

Emma Răducanu a fost testată pozitiv cu Covid-19 și a fost forțată să se retragă de la Campionatul Mondial de tenis de la Mubadala de săptămâna aceasta. Ea a prezentat simptome ușoare după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Răducanu a zburat deja la Abu Dhabi înaintea evenimentului din acest weekend, unde urma să o înfrunte pe campioana olimpică Belinda Bencic.

„Abia așteptam să joc în fața fanilor aici, în Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost testată pozitiv la Covid-19, va trebui să amân până la următoarea ocazie.

Mă izolez conform regulilor și sper că voi putea reveni curând”, a spus sportiva britanică cu origini în România.

Emma Răducanu va trebui să respecte 10 zile de autoizolare.

Câștigătoarea ultimei ediții a US Open a fost prima jucătoare anunțată de organizatorii turneului demonstrativ de la Abu Dhabi. Mubadala World Tennis Championship este o competiţie demonstrativă de tenis cu importante premii în bani și va avea loc între 16 şi 18 decembrie.

Turneul de la Abu Dhabi reuneşte tenismeni importanţi care se întrec timp de trei zile. La ultimele ediţii, jucătoarele invitate au fost Serena Williams, Venus Williams, Maria Sharapova, Jelena Ostapeno şi Ajla Tomljanovic. Ediţia din 2020 nu a avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai multe articole despre:
emma raducanu covid