MENIU

Emanuel Ungureanu: "Sunt convins că se negociază cu PSD - PNL-ului îi este mai simplu un guvern susținut din umbră de PSD"

Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu a vorbit la Realitatea PLUS despre negocierile subterane dintre Florin Citu și Marcel Ciolacu.

"Eu sunt convins că se negociază cu PSD și sunt convins că PNL-ului îi e mai simplu să se gândească la un guvern minoritar cu UDMR și susținut din umbră de PSD. Domnul Ciolacu a mai negociat cu domnul Iohannis în momente cheie. Le este mai ușor celor de la PSD să se înțeleagă cu PNL pentru că au mai fost împreună în celebra alianța USL. A fost o migrare de la PNL la PSD și invers în acești ani și alianța cu PSD-ul e mai comodă PNL-ului decât o colaborare onestă cu USR", a explicat Ungureanu.

"Domnul Iohannis are în mâna un par, când ai un par și lovești în stânga și în dreapta fără niciun pic de rațiune, doar cu scopul de a-l omorî pe Orban și care în cale pare să-i stea și USR, dorința domnului Klaus Iohannis este de a avea puterea absolută. A găsit un caracter slab în domnul Citu, l-a îmbătat cu putere și acum acesta aruncă România în prăpastie. Eu am avertizat că acest comportament de tip dictatorial este foarte periculos pentru democrație. Să vrei puterea într-o singură mâna este un lucru foarte periculos, dincolo de jocul complicat politic. Nimeni nu e fericit să se asocieze cu AUR, nici AUR nu e fericit să se asocieze cu noi că imagine. Oamenii trebuie să vadă rânjetul dictatorial al lui Klaus Iohannis, asta e imaginea care îmi este mie pe rețină acum", a mai spus Emanuel Ungureanu.

Mai multe articole despre:
florin citu psd pnl