MENIU

eMAG – Ziua cumparaturilor online – 50% discount pentru mii de produse – 20 de telefoane la reducere

eMAG are doar astazi o promotie ce reduce preturile cu pana la 50% pentru mii de produse aflate in stoc.

eMAG – Lista completa cu telefoane mobile la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG a dat drumul astazi unei promotii uriase ce aduce preturile la jumatate din pret pentru mii de produse. Noi am selectat 20 de telefoane mobile foarte puternice care sunt la mare cautare si care beneficiaza de cele mai mari reduceri de pret in acest moment.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Cel mai nou telefon de la Samsung are reducere de pret si un card cadou de la eMAG pentru modelul cu memorie de 32GB. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Un telefon foarte ieftin si cu 19% discount este acest model care are memorie de 16 GB. Oferta este AICI.

eMAG – Iphone 6S

Telefonul are reducere de 5% si un card cadou de la eMAG in valoare de 320 de lei. Memoria telefonului este de 16 GB. Oferta completa e AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

21% discount pentru Galaxy S6 plus un card cadou cu 10% din valoarea sa de la eMAG. Pretul este AICI.

eMAG – iPhone 5S

Un model ceva mai vechi pentru care eMAG reduce azi pretul cu 23%. Consultati pretul AICI.

eMAG – Huawei P8

Memorie de 16 GB, functie 4G, culoare Grey si unul dintre cele mai mari discounturi de 29%. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy J5

Acest telefon poate administra doua cartele SIM deodata si are o memorie de 8GB. Pretul beneficiaza de un discount in valoare de 27% si poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 6S PLUS

Iphone 6S PLUS este printre cele mai cautate telefoane mobile. Noi va propunem o oferta cu un pret foarte avantajos, culoarea sa este Silver si are memorie de 16 GB. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG – iPhone 6

Reducere importanta are si iPhone 6 cu memorie de 64 GB. Consultati pretul AICI.

eMAG – Lenovo A2010

Este unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile si are si un discount de 22% de la eMAG, plus un card cadou cu 10% din suma platita. Telefonul are 8 GB memorie, 4G si functie de dual sim. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Huawei Mate 8

8% reducere pentru un telefon mobil foarte bun de la Huawei care este dual sim, are 32 GB memorie si functie 4G. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG – Allview P6 Energy

Un telefon romanesc care isi merita toti banii, costa foarte putin si are si discount de la eMAG de 17%. Are memorie de 8 GB si functie dual sim. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sony Xperia Z5

Telefonul mobil Sony Xperia Z5 este renumit pentru rezistenta sa, are dual sim, 32 GB memorie si multe alte calitati pe care va invitam sa le descoperiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Este cel mai ieftin mobil produs de Samsung din gama de mare calitate Galaxy. Telefonul are 16 GB memorie. Toate detaliie le gasiti AICI.

eMAG – Asus ZenFone 2

Discount de 18% pentru telefonul mobil Asus Zen Fone 2 cu dual sim si 32 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 5S

Un model ceva mai vechi de la Apple care are reducere de 23% este iPhone 5S cu memorie de 16 GB si de culoare silver. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Allview X2 Soul Mini

Un design deosebit pentru untelefon romanesc foarte ieftin: allvire X2 Soul Mini cu memorie de 16 GB. Pretul telefonului are reducere de pret de 29% si poate fi gasit AICI.

eMAG – UTOK

Telefonul mobil Utok D35 este foarte ieftin, are display de 3.5 inch si camera foto cu senzor de imagine de 5 MP. In plus este si dual sim. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Reducere importanta de 18% pentru telefonul Samsung Galaxy S6 Edge cu memorie de 32 GB. Pretul il gasesti AICI.

eMAG – LG G4

Telefonul mobil LG G4 este foarte elegant, spatele este imbracat in piele, are o memorie de 32 GB si functie de 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag