MENIU

eMAG Weekend Superstars - Se intoarce o campanie puternica de reduceri, valabila numai in weekend

eMAG Weekend Superstars este o promotie de reduceri deosebita de la cel mai mare retailer online din Romania. Reducerile ajung la 40% si vizeaza o multime de produse.

eMAG Weekend Superstars - Lista completa a tuturor ofertelor poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

La acest sfârșit de săptămână, avem iar Weekend Superstars la eMAG! Reducerile tari în procent, de până la 40%, revin în forță! Clienții eMAG au cerut un bis, ca să profite de prețuri excelente la o multitudine de produse, de la laptopuri, telefoane și televizoare, până la electrocasnice, cosmetice sau produse pentru casă și grădină, printre multe, multe altele.

eMAG Weekend Superstars – Superstars telefoane

Reduceri fantastice ce ajung chiar si la 35% pentru un telefon mobil Allview, 32% pentru Lenovo, dar si pentru Samsung Galaxy sunt discounturi ce ating pragul de 22%. Promotia este de-a dreptul impresionanta, iar toate modelele de telefoane cu reduceri mari le gasiti AICI.

eMAG Weekend Superstars – Superstars Laptopuri

Va spun din start ca o sa fiti impresionati cu adevarat de reducerile mari de la laptopuri. Chiar daca nu sunt foarte multe modele cu discounturi uriase, cele care sunt merita cumparate chiar in clipa asta. Brandurile vizate sunt in general Dell, Asus, Lenovo. Ofertele complete le gasiti AICI.

eMAG Weekend Superstars – Superstars Televizoare

Va spun doar atat: televior cu diagonala de 125cm, 4K ULTRA HD si smart, disponibil in ofertele uimitoare de la eMAG cu pret putin peste 2.000 de lei. Este doar un exemplu din zecile de reduceri impresionante din aceasta promotie. Cautati oferta potrivita pentru voi AICI.

eMAG Weekend Superstars – Superstars Electrocasnice

Despre electrocasnice si reducerile lor nici nu merita sa mai pierdem timpul sa vorbim, ci sa trecem direct la cumparaturi pentru ca asemenea oferte nu se ivesc prea des. Reduceri reale de 45% pentru masini de spalat vase, multe reduceri de peste 30% pentru frigidere si masini de spalat rufe, si nu vorbim despre branduri no name, ci despre cele mai de calitate electrocasnice de la Whirlpool, Arctic sau Hansa. Ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG Weekend Superstars – Superstars Parfumuri si ingrijire personala

In aceasta categorie, produsele cu reduceri mari nu sunt foarte multe, insa sunt foarte consistente. De exemplu gasiti epilator Remington cu discount de 41%, perie rotativa Rowenta cu discount de 40%, apa de toaleta Paco Rabanne Invictus de barbati cu reducere de 42%. Mai multe oferte puteti sa gasiti si voi AICI.

eMAG Weekend Superstars – Superstars Casa si bricolaj

In aceasta categorie reducerile sunt foarte mari si oferta bogata. De la mopuri si tot ce mai aveti nevoie pentru curatenie si intretinere in casa, pana la tigai, seturi de vase, dar si mobilier pentru gradina, toate au reduceri ce depasesc in medie 40%. Ofertele sunt AICI.

eMAG Weekend Superstars – Superstars Auto si petshop

Chiar daca e ciudata alaturarea intre categoria auto si petshop, nu va lasati intimidati si cautati printre ofertele speciale. Va recomandam anvelopele, sisteme de navigatie si mai multe radio mp3 playere pentru masina, dar si multe accesorii pentru animale de casa, de la perne, culcus, casute, pana la alimente si cutii speciale pentru transport. Ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG weekend superstars – Telefoane mobile

Supertarurile telefoanelor mobile care au reduceri impresionante sunt in primul rand telefoanele Samsung, va recomandam oferta cu 38% reducere pentru Galaxy S6 Edge, un telefon de exceptie, dar si pentru mai multe modele Lenovo, Huawei si Asus. Toate ofertele le gasiti AICI.

eMAG weekend superstars – IT

A doua categorie cea mai cautata si cu discounturile cele mai mari in aceasta promotie este cea de produse IT. Aici sunt incluse un numar foarte mare de laptopuri, atat ce pot fi cumparate cu bugete de sub 1.000 de lei, dar si modele puternice pentru gaming, desktopuri, monitoare, procesoare Intel Core pe care le puteti cumpara la reducere dar si imprimante sau HDD-uri externe. Toate au reduceri mari de tot si le gasiti AICI.

eMAG weekend superstars – Televizoare

Gasiti multe televizoare care au chiar reduceri de 50%, produse de foarte buna calitate de la Samsung, LG dar si alte branduri. Televizoarele cele mai avantajoase sunt cele cu rezolutii 4K ULTRA HD, diagonale foarte mari si functii smart incluse. Cea mai interesanta oferta este pentru un televizor Samsung cu ecran curbat cu diagonala de 138cm, are reducere de 50% si un pret foarte accesibil. Toate ofertele pentru televizoare le gasiti AICI.

eMAG weekend superstars – Electrocasnice mari si mici

Atat electrocasnicele mari cat si cele mici au reduceri de pret impresionante si foarte mari. Va recomandam combinele frigorifice de la Samsung, foarte incapatoare si dotate cu dozator pentru lichide reci, dar si masinile de spalat vase incorporabile de la Bosch. Toate ofertele, majoritatea cu reduceri de peste 30%, le gasiti AICI.

eMAG weekend superstars – Accesorii sport

Se apropie vara si este momentul ideal sa va cumparati o bicicleta, sau daca sunteti o persoana prea ocupata, gasiti o multime de aparate de sport care pot fi amplasate in locuinta proprie pentru a face o mica sala de forta chiar in casa. Oferta cu reduceri de aproape 50% o gasiti AICI.

eMAG Weekend Superstars – Telefoane si gadgeturi

In primul rand, ca in orice promotie generala care acopera mai multe categorii de produse, cea a telefoanelor si gadgeturilor isi face si ea loc printre celelalte. Ba mai mult, e chiar o categorie de frunte cu multe dintre discounturile cele mai mari care ajung pana la 40%. Toate telefoanele din oferta le gasiti AICI.

eMAG Weekend Superstars – Laptopuri si IT

Pentru pasionatii de tehlogie, laptopuri sau gaming, va avertizam ca nu veti putea arunca o privire peste oferta urmatoare fara sa vreti sa cumparati ceva. Raportul calitate pret e unul foarte bun. Ofertele sunt disponibile AICI.

eMAG Weekend Superstars – TV

Televizorele sunt foarte vandute in ultima perioada, tocmai pentru ca preturile lor au devenit tot mai avantajoase si accesibile. Tehnologia a devenit tot mai ieftina si tot mai multi romani isi permit televizoare smart care pot fi conectate la internet si pe care se poate viziona continut furnizat de servicii precum hbo go, Voyo sau Netflix. Toate detaliile despre ofertele de televizoare le gasiti AICI.

eMAG Weekend Superstars – Electrocasnice mari si mici

Incepand de la roboti de bucatarie, blendere, storcatoare, cafetiere si esspressoare sau aspiratoare, pana la masini de spalat rufe, frigidere, aragazuri si multe alte electrocasnice se gasesc la reduceri ce ajung de cele mai multe ori la 40%. Ofertele sunt aliniate AICI.

Mai multe articole despre:
null