MENIU

eMAG – Veste foarte importanta pentru toti soferii: reduceri de pana la 50%

eMAG are o veste mare de tot pentru toti soferii. Preturile au reduceri pana la 2 februarie, de pana la 50%, pentru o multime de accesorii necesare la o masina.

eMAG – Promotia completa care vizeaza accesoriile de masina si nu numai poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG incepe saptamana in mare forta cu o promotie inedita ce vizeaza in mod direct soferii. In masina trebuie sa te simti tot timpul in siguranta, oricat de lung ar fi drumul, asa ca pune-ti la punct masina. Tocmai s-a dat startul reducerilor de pana la 50% la anvelope, camere auto si multe altele.

eMAG – Anvelope

Daca nu ti-ai schimbat inca anvelopele e foarte rau pentru ca ar fi trebuit sa o faci, dar daca vreti sa-ti cumperi unele noi, foarte bine, pentru ca acum gasesti preturile cele mai bune cu reducerile cele mai mari ce ajung chiar si la 40%. Poti vedea ce producatori de anvelope au preturile cele mai bune AICI.

In plus, la eMAG gasesti si o oferta inedita si foarte avantajoasa, reduceri mari la pachete de montare si echilibrare pentru 4 anvelope. Pachetele promotionale pot fi achizitionate de AICI.

eMAG – accesorii

Reducerile de 50% vizeaza si alte categorii de produse, nu doar pneurile. Sunt disponibile la eMAG in acest moment o multime de modele de camere auto dvr care pot filma tot timpul atunci cand conduceti, pentru a avea dovada video in cazul in care sunteti martor sau luat parte la un incident auto. Camerele auto DVR au devenit foarte accesibile ca pret si utilitatea lor e incontestabila. In plus, in oferta mai gasiti preturi bune si pentru sistemele de navigatie GPS, dar si playere auto sau oferte avantajoase de asigurari. Pe toate le gasiti AICi.

 

 

 

Mai multe articole despre:
emag