MENIU

eMAG – Ultimele ore din cea mai puternica promotie a inceputului de an

eMAG – Nici nu a inceput anul bine ca deja se apropie de sfarsit si prima promotie de la cel mai mare retailer online din Romania.

eMAG – Toate ofertele disponibile inca in promotie pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG a inceput anul foarte bine cu o promotie extrem de consistenta in reduceri mari de pana la 40%. Multe dintre oferte incep deja sa se epuizeze dar mai sunt cateva ore in care puteti vana preturile cele mai bune ale ofertelor care au ramas inca in picioare. Va dam si noi o mana de ajutor cu cateva recomandari.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 8

Daca nu profitati acum de pretul mic al iPhone 8, atunci cand? Chiar acum, la inceput de an, este momentul cel mai bun sa va faceti un cadou si sa va bucurati de tehnologia excelenta din nou iPhone 8. Noi va recomandam oferta cea mai traznet pentru modelul cu 256GB spatiu de stocare. Gasiti pretul si reducerea AICI.

eMAG – Laptop Acer Aspire 5

O alta reducere foarte buna ce a ramas inca in picioare chiar si in ultimele ore de promotie de la eMAG este pentru laptopul Acer Aspire 5 care e dotat cu cel mai puternic procesor existent Intel Core i7 cu frecventa de 2.7 Ghz si construit pe o arhitectura Kaby Lake. Ecranul laptopului este unul standard, cu diagonala de 15.6 inch si reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD. Laptopul are memorie de 4GB pentru a functiona cursiv si fara intreruperi, iar spatiul de stocare e de 1TB. In plus, laptopul e dotat cu o placa video performanta de tip nVidia GeForce. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Televizor Oled Smart LG

Continuam sa va prezentam oferte ceva mai ascunse din promotia eMAG care au scapat de la epuizare deocamdata, desi au preturi uimitor de avantajoase. De exemplu, televizorul Oled Smart LG are o reducere de 4.500 de lei. Diagonala televizorului este de 139cm, ecranul e de tip OLED de foarte buna calitate si dispune de toate functiile Smart, putand fi conectat la internet. Mai multe informatii gasiti si AICI.

eMAG – Frigider Side by side Samsung

In bucatariile moderne din ziua de azi este un must-have frigiderul de tip Syde by Sydecu usi pe toata inaltimea frigiderului. Noi va recomandam un asemenea model de frigider care are si o calitate crescuta a tehnologiei, fiind produs de Samsung. Aveti si o garantie de 24 de luni la achizitionarea frigiderului, dar si optiunea de buy back contra 250 de lei. Frigiderul are un spatiu de depozitare pentru alimente de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 179cm. Oferta completa cu 16% reducere o gasiti AICI.

eMAG – Espressor manual DeLonghi

Este recunoscut faptul ca espressoarele produse de DeLonghi sunt cele mai bune in materie de cafea, insa sunt si destul de scumpe atunci cand vine vorba de achizitionare. De data asta puteti beneficia de o reducere de 48% pentru doar cateva ore de la eMAG pentru un astfel de espressor manual de la DeLonghi care e dotat cu dispozitiv de spumare, are sistem cappuccino, lucreaza sub presiune de 15bar si are rezervor de apa de 1l, dar si functie speciala de oprire automata. Pretul sau poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag