MENIU

eMAG - Totul pentru casa - Una dintre cele mai importante promotii din aceasta perioada

eMAG – Totul pentru casa – Toate ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Cel mai mare retailer online vine cu o promotie inedita cu produse pentru casa dar si pentru curte. Ofertele sunt nenumarate si te indeamna parca sa te apuci de renovat sau redecorat locuinta. Iti facem si noi un scurt ghid al celor mai bune oferte si categorii de produse ce beneficiaza de reduceri.

eMAG – Totul pentru casa – Mobilier de gradina si utilaje de gradinarit

A venit vremea calda si cei de la eMAG ne indeamna sa facem treaba prin casa si prin jurul ei. Promotiile lor sunt foarte bune daca va ganditi sa amenajati gradina casei. Mese si scaune pentru gradina cu reduceri chiar si peste 50%, sezlonguri, hamace si leagane dar si umbrele si pavilioane pentru a transforma curtea intr-o adevarata plaja. Nici gratarele nu sunt uitate si au si ele reduceri mari, iar masinile de tuns iarba si motocoasele electrice sunt mai avantajoase ca niciodata. In plus, puteti amenaja si o gradina de flori pentru ca gasiti atat plante cat si ghivece la preturi foarte bune, dar si aparate de spalat, furtune si irigatii. Ofertele sunt AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Mobilier si saltele

Daca am vorbit pana acum doar de ofertele pentru produse de exterior, iata ca cei de la eMAG au o multime de oferte si pentru interior, pentru redecorare. Puteti utila locuinta cu paturi de foarte buna calitate ce costa la jumatate din pretul lor normal, dar aveti si canapele si fotolii la fel de avantajoase. In plus, o gama larga de mobilier de bucatarie, scaune de tip bar sau scaune birou ori chiar birouri complete pot fi gasite in aceasta categorie. Ofertele pot fi accesate AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Camera copilului

Indiferent de varsta copilului tau, cei de la eMAG vin cu oferte care ii pot satisface nevoile din camera lui. De la paturi de bebelusi, mobilier de copii, saltele si lenjerii de pat, balansoare, leagane, hamace, scaune de masa, dar si monitoare audio si video si sisteme de iluminat pentru copii, pe toate le gasesti cu preturi reduse in aceasta campanie soc de la eMAG. Ofertele suntAICI.

eMAG – Totul pentru casa – Textile de casa

Preturi bune de tot pentru lenjeriile de pat, modele superbe, cearsafuri si fete de perna, paturi si cuverturi dar si perne si pilote. Poti alege din diferite tonuri de culori si diferite imprimeuri care sa dea personalitatea pe care o doresti dormitorului tau. In plus, sunt cateva oferte bune si de prosoape si halate de baie, covoare, perdele si draperii dar si textile de bucatarie. Ofertele le gasesti AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Bucatarie si servire

Pentru bucatarie situatia este intotdeauna mai dificila. Sunt o multime de lucruri si accesorii de cumparat pentru a utila complet o bucatarie. Daca vrei sa nu iti mai bati capul prea mult, te uiti in lista de oferte de la eMAG, le alegi pe toate de care ai nevoie si faci comanda pentru a-ti fi livrate toate simultan. Fie ca vorbim de tigai, oale cratite, tavi si vase termorezistente, ustensile pentru gatit, servicii de masa, cutite, tacamuri si accesorii pentru servirea mesei sau pahare si accesorii pentru bar, pe toate le gasiti in categoria care poate fi accesata AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Electrocasnice si electronice

In aceasta saptamana, cei de la eMAG au avut aproape in fiecare zi cate o oferta pentru electrocasnice si electronice. Astazi sunt reduceri chiar si de 50% pentru aparate frigorifice, masini de spalat rufe, incorporabile, chiuvete, aragazuri, hote, cuptoare cu microunde, aparate de bucatarie sau de prepararea cafelei. Nici aspiratoarele, statiile de calcat, aparatele de climatizare sau televizoarele nu scapa de reduceri si preturi foarte bune. Pe toate le gasestiAICI.

eMAG – Totul pentru casa – Iluminat si sanitare

Revenim in exteriorul casei pentru a dota curtea cu corpuri de iluminat exterior, dar gasim in ofertele de la eMAG si multe corpuri de iluminat interior, becuri, prelungitoare, prize si intrerupatoare. Pentru partea sanitara, exista sute de oferte de baterii de baie, cazi si mobilier tot pentru baie, dar si cantare corporale. Consultati preturile AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Scule electrice si unelte

Daca ai terminat de facut cumparaturile pentru renovarea casei si vrei chiar tu sa pui mana si sa realizezi modificarile din casa, iti sugeram sa ai truse potrivite pentru aceste operatiuni, precum mesterii profesionisti. Tocmai din acest motiv venim si cu ofertele celor de la eMAG pentru scule electrice si unelte, masini de gaurit si rotopercutoare, polizoare si slefuitoare, compresoare si generatoare dar si scule de mana, echipamente de constructii si solutii de depozitare, transport si protectie. Consultati ofertele AICI.

eMAG – Totul pentru casa – Detergenti si produse de curatenie

Ultima categorie de produse cu reduceri din aceasta promotie de la eMAG este cea a detergentilor si produselor de curatenie, pentru ca stim ca dupa renovare va ramane multa mizerie destul de greu de curatat. De la detergenti, mopuri, maturi, solutii de curatare pentru baie si bucatarie, pana la solutii de depozitare, pe toate le gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null