MENIU

eMAG – Top 6 cele mai ieftine frigidere de tip side by side

eMAG are preturi mai bune ca niciodata pentru frigidere, inclusiv cele de tip side by side.

eMAG – Lista completa cu frigiderele side by side din oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are in oferta sa de 1 Decembrie mai multe frigidere de tip side by side ce au preturi foarte avantajoase. Am studiat si noi ofertele si vi le prezentam pe cele mai avantajoase 6 dintre ele:

eMAG – Side by side Haier

Prima oferta si cea mai avantajoasa pentru un frigider de tip side by side este cea de la Haier. Frigiderul are display pe usa si un design minimalist. Frigiderul are volum 579l, face parte din clasa energetica A+, foloseste functia No Frost si inaltimea sa este de 190cm. Pretul cu 820 de lei reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Heinner

Un alt brand mai putin cunoscut dar care produce electrocasnice de calitate si foarte avantajoase este si Heinner. Urmatoarea oferta este produs sub brandul Heiner si beneficiaza de la eMAG de un discount impresionant de 24%. Frigiderul side by side are volum 516l, face parte din clasa energetica A+ foloseste functia Full No Frost pentru a pastra alimentele proaspete vreme indelungata si e dotat cu display pe usa. Inaltimea sa este de 179cm si suprafata este inox painted. Oferta completa cu toate detaliile o gasiti AICI.

eMAG – Side by side Beko

Frigiderul Beko are o reducere de 740 de lei in acest moment la eMAG. Este un frigider side by side foarte elegant, are culoarea alba si se potriveste in orice bucatarie fara sa afecteze design-ul incaperii. Frigiderul face parte din clasa energetica A+, are volum de 558l si inaltimea sa este de 179cm. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Hotpoint

Combina frigorifica Hotpoint are un volum de depozitare foarte generos de 470l, face parte din clasa energetica A+ si beneficiaza de functia No Frost. Inaltimea combinei este de 196cm si are culoarea neagra. Stocul pentru aceasta oferta este limitat si puteti afla pretul si restul detaliilor AICI.

eMAG – Side by side Samsung

Frigiderul Samsung este unul de o calitate deosebita, are culoarea grafit metalizat si un display pe usa, volumul sau este de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 179cm. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Frigider Daewoo

Ultima oferta pe care v-o recomandam pentru un frigider de tip side by side in cadrul acestui articol este de la brandul Daewoo, o oferta limitata ce are reducere de 750 de lei. Frigiderul Daewoo are volum de depozitare de 509l, este dotat cu dozator pentru apa sau lichide reci ce pot fi accesate usor fara a deschide usa, face parte din clasa energetica A+, are functie No Frost si un display de tip LED. Inaltimea frigiderului este de 177cm. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag