MENIU

eMAG – Top 5 cele mai vandute tablete ale inceputului de an. Ce preturi au la reducere

eMAG a inceput anul mai bine ca niciodata: reduceri peste reduceri. Tabletele cele mai vandute au si ele preturi mult scazute.

eMAG – Lista cu toate tabletele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are reduceri bune de tot pentru cele mai vandute tablete din oferta. Am ales si noi primele 5 cele mai bine vandute tablete si va prezentam preturile lor, dar si configuratiile.

eMAG – Apple iPad Air 2

Prima tableta pe care v-o recomandam este una destul de costisitoare dar cu toate astea este cea mai apreciata si mai vanduta dintre toate: Apple iPad Air 2. Este renumit faptul ca tabletele de la Apple prezinta o calitate deosebita. iPad Air 2 are o memorie de 32GB si poate fi conectata la internet prin WIFI. Oferta completa o puteti consulta AICI.

eMAG – Tableta Samsung Tab A T580

Tableta de la Samsung care se afla pe locul 2 in cele mai vandute tablete este Tab A T580, varianta 2016, care este dotata cu un procesor Octa Core cu frecventa de 1.6 Ghz, display-ul are o diagonala generoasa de 10.1 inch, 2GB RAM si un spatiu de stocare pentru fotografii si filmari de 16GB. Pretul la reducere il gasiti AICI.

eMAG – Apple iPad mini 2

Revenim la produsele de mare calitate de la Apple pentru tableta iPad mini 2 care este mult mai ieftina si accesibila si are si o reducere semnificativa de la eMAG. Tableta e dotata cu spatiu de stocare generos de 32GB si poate fi conectata la internet prin WI-fi. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Tableta Samsung Galaxy Tab A T280

Tableta Samsung Galaxy Tab A T280 este cea mai ieftina dintre tabletele cele mai cumparate de la eMAG. Costa mult sub 600 de lei si are un discount special in aceasta perioada de 13%. Tableta, in ciuda pretului scazut, are o configuratie foarte puternica, procesorul este un quad core cu frecventa de 1.3 Ghz, 1.5gb RAM si o memorie de 8GB. Display-ul tabletei are o diagonala de 7 inch. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Lenovo Tab 3

Lenovo Tab 3 este ultima din cele 5 cele mai vandute tablete pe care vi le recomandam. Aceasta tableta are display de 7 inch, procesor Quad Core de 1.3 Ghz si 1GB memorie. Spatiul de stocare pe care puteti salva multe fotografii, filmari dar si aplicatii este de 16GB. Display-ul e de foarte buna calitate, de tip IPS. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag