MENIU

eMAG - TOP 5 cele mai ieftine iPad-uri din oferta. Preturi de la 1.400 de lei

eMAG are mai multe modele de iPad-uri disponibile la oferta, iar noi le-am ales pe cele mai accesibile pentru orice buget.

eMAG - Preturile tuturor modelelor de iPad-uri pot fi gasite AICI.

Tabletele iPad sunt printre cele mai renumite si mai de calitate tablete produse pe piata, tocmai din acest motiv sunt si cele mai cautate dar si destul de scumpe. Noi am selectat insa modele care au reduceri mari la eMAG si vi le prezentam si dumneavoastra.

eMAG - Apple iPad mini 2

Cel mai ieftin pret pentru o tableta de mare calitate asa cum este Apple iPad mini 2 este cel de la promotia eMAG pentru acest model. Laptopul poate fi achizitionat cu un buget redus sau chiar in rate foarte mici, fara dobanda. Tableta are 32GB memorie si poate fi conectat la internet prin WIFI. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG - iPad mini 4

Un stoc limitat la acest pret este disponibil si pentru Apple iPad mini 4 ce e dotat cu functia WIFI. Aceasta tableta are memorie 16GB si culoarea sa este SILVER. Pretul pentru stocul limitat poate fi consultat AICI.

eMAG - Apple iPad MINI 2 Cellular

Costa mult sub 2.000 de lei, insa tableta Apple iPad mini 2, modelul Cellular are un spatiu de stocare de 16GB si poate fi conectat la internet de mare viteza prin functia 4G. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Tableta Apple iPad Air 2

Tot un pret sub 2.000 de lei are si tableta Apple iPad Air 2, este dotata cu 32GB si functie WIFI. Oferta completa pentru aceasta tableta poate fi consultata AICI.

eMAG - iPad Air 2

Ultima tableta produsa de Apple pe care v-o recomdam in cadrul acestui articol este si cea mai performanta la oferta: Apple iPad Air 2. Tableta are functie WIFI si spatiu de stocare de 16GB. Toate detaliile gadgetului si pretul le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null