MENIU

eMAG – Top 5 cele mai ieftine cuptoare cu microunde. Reduceri de pana la 35%

eMAG are reduceri de pana la 35% pentru mai multe electrocasnice printre care si cuptoare cu microunde.

eMAG – Toate ofertele pentru cuptoare cu microunde pot fi consultate AICI.

eMAG are o promotie deosebita pentru electrocasnice, printre care si cuptoare cu microunde. Preturile sunt scazute in anumite situatii chiar si cu 35%, iar ofertele sunt foarte bune. Am selectat si noi 5 cuptoare cu microunde care isi merita toti banii.

eMAG – Cuptor Daewoo

Prima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru un cuptor cu microunde ce are o reducere de 31% din pret in acest moment la eMAG. Cutproul are volum de 20l si putere de 700W. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Cuptor cu microunde Panasonic

Brandul Panasonic este renumit pentru calitatea electrocasnicelor pe care le fabrica si nici acest cuptor cu microunde nu este mai prejos. Cuptorul e Panasonic Inverter, are volum de 23l si o putere de 950W. In plus, acest cuptor e dotat si cu functia de grill. Pretul cu 26% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Daewoo

Din nou va supunem atentiei o oferta foarte buna de cuptor cu microunde produs de Daewoo. Modelul KQG are volum de 23l, putere de 800W functie de grill disponibila si este digital. Oferta include 31% discount si o puteti consulta AICI.

eMAG – Cuptor Gorenje Ora Ito

Trecem la un alt nivel si va prezentam un cuptor ceva mai performant, modelul Gorenje Ora Ito care are si o putere mai mare, de 900W, dar si un volum interior de 25l. Cuptorul are si functie de grill, iar culoarea sa este neagra, foarte elegant si potrivit in orice bucatarie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Cuptor cu microunde Sharp

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un cuptor cu microunde de la Sharp care permite gatirea cu abur, are functie de grll si este digital. Volumul sau este de 27l si putere de 900W. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag