MENIU

eMAG. Top 10 cele mai bune reduceri inainte de Revelion 2019

Prinde cele mai bune reduceri eMAG pe anul acesta si profita de finalul de an pentru a-ti indeplini toate dorintele de pe lista din 2017. Iata cele mai bun 10 reduceri inainte de Anul Nou.

Intreaga lista de reduceri eMAG poate fi consultata aici.

Monitor Gaming LED LG, ultrawide, HDMI, care vine cu cadou un mousepad Somic. Un monitor care va da o super senzatie imediat cum va fi amplasat pe biroul de lucru. Are culori excelente, este clar, foarte usor de instalat si configurat. Calitate si utilitate maxima sunt cele doua cuvinte care il caracterizeaza. Iata detalii despre acest produs la super reduceri eMAG AICI.

Telefon mobil Huawei P9 Lite 2017, Dual Sim, 16 GB, 4 G, care vine cu un cadou special, Bitdefender Mobile Security pentru Android, 2018, 1 an, 1 utilizator, scratch card. Un telefon rapid, la un pret accesibil, cu un aspect de telefon premium, chiar daca el face parte din clasa midrange. Solid, estetic si cu baterie rezistenta, tot ce poti sa iti doresti de la un telefon excelent. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Bratara fitness Garmin VivoSmart. O bratara excelenta pentru perioada dupa sarbatori, cand este nevoie de mai multa miscare pentru a da jos toate kilogramele puse in plus. Cu o baterie rezistenta, aceasta bratara are luminozitate excelenta, vibreaza puternic si este foarte confortabila. In plus, este waterproof, are music control, prognoza meteo, alarma si functia find my phone. Afla mai multe detalii despre aceasta bratara vanduta de eMAG AICI.

Combina frigorifica Arctic, capacitate 291 litri. Un frigider excelent pentru familii mici. Raceste foarte bine, este silentios, arata foarte bine si poate fi amplasat foarte usor. Este mic si cochet, potrivit pentru orice design in bucatarie. Raportul calitate pret este unul foarte bun. Detalii despre acest produs vandut de eMAG gasesti AICI.

Aspirator fara sac Beko, tub telescopic metal, 700 W, un produs vandut de eMAG foarte bun, pentru puterea de asiprare, design si spatiul mic pe care il ocupa. In plus, este foarte silentios pentru un aspirator, curata fara probleme si in locurile mai inguste, fara sa necesite efort mare datorita tubului telescopic foarte inalt. Se intretine usor, mai ales in conditiile in care curata foarte bine cele mai murdare covoare, datorita functiei turbo. Iata detalii despre acest aspirator AICI.

Espressor manual DeLonghi, cu dispozitiv spumare, sistem de facut cappuccino, 1 litru, cu oprire automata. Un aparat de nelipsit din orice casa, care face cafeaua instant, cu functie pentru cafeaua preferata cu lapte sau chiar cappuccino pentru cei carora nu le place cafeaua tare. Obtine rapid o cafea de calitate, cu spuma de lapte, inainte de a face ochi dis-de-dimineata. Iata mai multe detalii despre acest aparat vandut de eMAG AICI

Patut pliant Mappy, cu 2 nivele, cu arcada si jucarii, de culoare verde. O oferta excelenta inainte de Revelion, acest patut vine cu multe accesorii, inclusive tavita de schimbat pentru bebe, arcada cu jucarii si usita laterala cu fermoar. In plus, este un patut stabil, care se monteaza si se strange usor, nu ocupa prea mult spatiu si are buzunare si spatii pentru diverse lucruri necesare bebelusului. La un pret redus, acest produs vandut de eMAG poate fi cea mai buna investitie de sfarsit de an. Intra AICI pentru mai multe detalii.

Apa de toaleta Givenchy Gentlemen Only, 50 de ml la un super pret. Daca vrei sa impresionezi un barbat la sfarsit de an, acest parfum este o alegere excelenta. Rezista mult, miroase exceptional si aproape orice barbat isi doreste ca toti ochii sa fie indreptati catre el. Iata detalii despre acest parfum vandut de eMAG AICI.

Scaun de birou ergonomic Kring Fit, perfect pentru munca la birou. Daca te-ai saturat sa stai in pozitii ciudate, iata acum ai ocazia sa achizitionezi un produs perfect pentru spatele tau la super reduceri inainte de Revelion. Se monteaza usor, are functia care iti ofera posibilitatea sa te balansezi cand vrei sa te relaxazi. Detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI.

Banda alergare, Kondition, cea mai buna achizitie de dupa sarbatori, care vine cu cadou Flexor XQ Max. Are 12 programe perfect adaptate la rezistenta la efort fizic, are afisaj clar si placut si suporturi pentru lichide, ca sa nu fie nevoie sa opresti activitatea. Usor de reglat viteza si inclinatia, un aparat de maxima calitate, vandut la super preturi de sfarsit de an de catre eMAG. Afla detalii AICI.

 

Mai multe articole despre:
null