MENIU

eMAG. Televizoare la reduceri cu diagonala intre 80 si 110 centimetri. Oferte irezistibile

Vrei un televizor mai mare, dar la un pret mai bun? Profita de reduceri eMAG de astazi pentru a achizitiona un televizor mai mare, mai frumos. Experimenteaza cea mai buna vizionare cu un televizor nou, clar, exact ca la cinema.

Intreaga lista cu televizoare cu diagonala intre 80 si 110 cm poate fi consultata AICI.

Economisesti pana la 1.000 de lei daca profiti de marile reduceri la televizore smart, cu imagine 4K Ultra HD. In plus, beneficiezi de livrare gratuita cand vrei.

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 4K Ultra HD. Da o imagine senzationala, este fluid, are un meniu usor, iar navigarea pe internet este foarte rapida. Vezi filmele la o calitate mult mai mare, sunetul este foarte bun, iar imaginile full hd si 4k de pe internet se vad exceptional. Nu rata ocazia de a cumpara acest produs vandut de eMAG la super reducere. Vezi AICI mai multe detalii.

Televizor LED Horizon, 4K Ultra HD, 108 cm. Un televizor cu imagine buna, cu consum de energie mic, este rapid, schimbarea canalelor se face imediat, regleaza automat luminozitatea. Pe scurt, raportul calitate pret este foarte bun, avand in vedere ca economisesti pana la 1.000 de lei achizitionand acest produs vandut de eMAG. Intra AICI pentru mia multe detalii.

Televizor LED Star-Light, 98 cm, HD Ready. Te bucuri de magia culorilor vii cu acest televizor, ai cursivitate a imaginilor si claritate din orice pozitie te-ai afla. Este un televizor foarte usor de instalat si de montat, cu optiuni practice, dotat cu cele mai noi tehnologii. Un produs care te va multumi de laprima vedere, cu design simplu, potrivit oricarei incaperi din casa. AICI vezi mai multe detalii despre televizorul vandut de eMAG.

Televizor LED Smart Panasonic, 101 cm, 4K Ultra HD. O imagine excelenta pe care o poate oferi televizorul, cu sunet bun, cu partea de smart tv fluida si foarte buna. Cu un meniu usor de utilizat, telecomanda rapida, televizorul are o multitudine de functii, fiind super clar si pentru vizualizarea clipurilor de pe internet. La un astfel de pret accesibil, ai filme ca la cinema in propria casa. Iata AICI detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Televizor LED Smart Sharp, 102 cm, Full HD. Cu un design excelent, acest televizor are un meniu usor, culori reale, sunet excelent. Daca vrei sa vezi filme la calitate superioara, acest produs nu te va dezamagi. Nu ezita sa faci cea mai mare economie si sa cumperi un produs de calitate. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 4K Ultra HD, vine cu cadou suport de perete de culoare negru. Un meniu cu parte smart incredibil de rapide si bune., vede reteaua imediat, are preinstalate HBO, Netflix si Youtube, care se vad la o calitate incontestabila. Pes curt, se vede si se aude super bine, navigarea pe internet este rapida, filmele si videoclipurile sunt de o calitate superioara. Bucura-te de super televizor si economiseste pana la 600 de lei. Vezi AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Mai multe articole despre:
null