MENIU

eMAG – Televizoare de lux cu diagonala de peste 152cm. Preturile sunt la reducere acum

eMAG incepe anul in forta cu reduceri pentru cele mai ravnite electrocasnice din toate timpurie: televizoarele smart cu diagonala uriasa.

eMAG – Lista cu toate televizoarele cu diagonala de peste 152cm ce au reducere poate fi consultata AICI.

eMAG incepe anul cum nu se putea mai bine si ne ofera o gama larga de televizore cu display urias la reduceri la fel de uriase. Am selectat doar 5 dintre modelele care se vand cel mai bine si va aratam si voua ce stiu sa faca si cat costa:

eMAG – Philips

Primul televizor pe care vi-l recomandam e si cel mai popular in randul televizoarelor de lux ce au reducere. Discountul in acest caz este impresionant de 46%. Televizorul are toate functiile smart incluse, o diagonala de 164cm si rezolutia cea mai buna de pe piata 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor Samsung

Trecem la un alt brand de mare calitate, e vorba de televizoarele de la Samsung. Modelul care noua ne-a atras atentia are o reducere de 2.800 de lei si o diagonala de 163cm. Televizorul poate fi conectat la internet si are disponibile functii smart, iar rezolutia e 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor Sony

Alt televizor, alta reducere uriasa: smart Android Led SOny Bravia face parte dintr-o gama de televizoare de foarte buna calitate. Televizoarul are rezolutia cea mai puternica de pe piata: 4k ultra hd. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Sharp

Televizorul Sharp are un pret rezonabil si un raport calitate/pret foarte avantajos. Acest televizor beneficiaza de o reducere de pret de 3.000 de lei, iar diagonala sa este de 164cm. Toate detaliile pot fi gasite AICI.

eMAG – LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia inceputului de an de la eMAG este pentru un televizor de la LG. Pretul sau e scazut cu 1.800 de lei, are diagonala de 164cm, rezolutie 4K ULTRA HD si toate functiile smart disponibile. Oferta completa poate fi accesata la URMATORUL LINK.

 

 

Mai multe articole despre:
emag