MENIU

eMAG – Telefoanele iPhone pot fi cumparate in 36 de rate fara dobanda. Super oferta

eMAG are o promotie exceptionala impreuna cu Raiffeisen Bank prin care puteti achizitiona cele mai noi si mai performante telefoane mobile in rate fara dobanda de pana la 36 de luni.

eMAG – Lista cu toate telefoanele iPhone disponibile in oferta poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante prin care puteti achizitiona cele mai performante, mai noi si mai ravnite telefoane din intreaga lume, cele produse de Apple. Marele avantaj este ca impreuna cu ajutorul celor de la Raiffeisen Bank puteti achizitiona chiar si modelele mai scumpe de telefoane in 36 de rate fara dobanda.

eMAG – Apple iPhone 5S

Prima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru un telefon mobil Apple iPhone 5S care desi este un model ceva mai vechi, inca inregistreaza vanzari foarte multe pentru ca beneficiaza de toata calitatea Apple. Telefonul are o memorie de 16GB, suficienta pentru a stoca multe fotografii, aplicatii si video-uri. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Telefonul mobil Apple iPhone SE

Apple iPhone SE a fost special scos pentru cei care vor sa achizitioneze cu un pret cat mai scazut cea mai performanta tehnologie Apple, facand compromis la carcasa si la alte mici detalii. Modelul beneficiaza de 16GB memorie si are functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Pretul la care telefonul poate fi achizitionat in 36 de rate fara dobanda poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone SE

Tot un model SE va prezentam si in continuare, insa unul cu o memorie ceva mai generoasa, de 64GB, dotat, fireste, cu 4G si care are culoarea Rose Gold. Acest telefon nu este cu mult mai scump fata de precedentul si poate fi achizitionat cu un buget redus. Pentru acest telefon sunt disponibile simultan doua promotii: 5% reducere de pret dar si posibilitate de achizitionare in 36 de rate fara dobanda. Oferta completa si toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Telefon iPhone 6S

Revenim la modele ceva mai actuale, 6S chiar daca nu este varf de generatie, este inca un telefon mobil foarte actual, dar care poate fi achizitionat la preturi accesibile. Modelul pe care noi vi-l propunem pentru achizitionare in rate timp de 36 de luni, fara dobanda, are o garantie de 2 luni, e dotat cu 16GB si e modelul Space Gray. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – iPhone 7

Incheiem cu varful de gama de la Apple, telefonul mobil iPhone 7. Acest telefon mobil are in dotarea sa o memorie de 32GB, pentru cel mai bun pret, Rose Gold. Telefonul costa putin peste 3.000 de lei la promotie si poate fi achizitionat cu 36 de rate fara dobanda, cu ajutorul ofertei de la Raiffeisen Bank. Oferta completa cu toate detaliile o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
iphone emag