MENIU

eMAG Telefoane resigilate - Topul celor mai bune oferte pe care le gasesti

eMAG are o promoție foarte avantajoasă pentru produsele resigilate. Telefoanele au și ele prețuri foarte bune, chiar și modelele cele mai noi de iPhone și Samsung Galaxy.

eMAG – Lista completă cu produse resigilate poate fi consultată AICI.

În continuare am făcut o selecție și un clasament cu 10 telefoane foarte puternice ce au prețuri mai mult decât avantajoase de la eMAG în cadrul promoției de resigilate. În doar câteva ore aceste prețuri nu vor mai fi disponibile, așa că dacă vedeți o ofertă care vi se potrivește profitați și achiziționați cât mai repede.

eMAG – Apple iPhone 6

Telefonul Apple iPhone 6 are un preț foarte bun ca produs resigilat de la eMAG. Telefonul este modelul Space Grey și are o memorie de 16 GB. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Allview X2 Twin

Telefonul mobil Allview X2 Twin are o reducere mare de la eMAG, poate administra două cartele SIM deodată, are display de tip IPS de foarte mare calitate, 5 inch HD OGS, procesorul este octa core, iar camera foto principală are senzor de imagine de 8MP. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Toată lumea admiră noul model de la Samsung, calitatea și designul dar și tehnologia folosită. Telefonul mobil Samsung Galaxy S6 are o memorie de 32 GB și este resigilat, iar produsul beneficiază de un discount de la eMAG uriaș. Găsiți oferta AICI.

eMAG – Nokia 730 Lumia

Telefonul mobil Nokia 730 Lumia poate administra două cartele SIM deodată. Telefonul are o memorie de 8GB și culoarea Grey. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Huawei P8 LITE

Un model renumit de telefon mobil de ultimă generație care folosește tehnologia 4G este Huawei P8 LITE. Acest telefon mobil are un preț excelent și 16 GB spațiu de stocare pentru fotografiile și filmările tale. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Wink Glory

Un telefon mobil foarte ieftin de la eMAG ESTE Wink Glory care are dual SIM, 8 GB memorie, display de tip IPS de 5 inch și procesor Dual Core. Camera foto a telefonului este una de calitate de 5MP. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Asus ZenFone

Telefonul mobil de la Asus este foarte avantajos, are dual sim și o memorie de 32 GB. Internetul poate fi folosit la viteze mari 4G deoarece telefonul este dotat cu tehnologia necesară acestor viteze. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Lenovo Vibe X2

Telefonul mobil Lenovo Vibe X2 are o memorie de 32 GB, funcție de 4G și o reducere de la eMAG pentru produsul resigilat pe măsură. Consultați oferta completă AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5

Deși este un model puțin mai vechi, Samsung Galaxy S5 are tehnologie foarte actuală, însă prețul e mult redus. Acest model la care vă prezentăm discounturi mari de la eMAG are o memorie de 16Gb și oferta poate fi găsită AICI.       

eMAG – HTC One M8s

Telefonul HTC One M8s prezintă zgârieturi fine pe ambalaj și are un discount foarte important de la eMAG. Telefonul mobil beneficiază de o memeori de 16 GB  și are funcție de 4G. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului, dar și unul dintre cele mai performante care există acum este Samsung Galaxy S6. Acest telefon costă în mod normal 3.000 de lei însă resigilat prețul este uluitor de avantajos. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Lenovo Vibe x2

Un telefon foarte performant este și Lenovo Vibe x2 care este la promoție în cadrul eMAG.ro. Telefonul are 32 Gb memorie și folosește funcția 4G pentru viteză mare la transfer de date. Toate detaliile și prețul pot fi găsite AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Apple iPhone 6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane mobile ale momentului este iPhone 6 care folosește cea mai înaltă tehnologie de la Apple. Telefonul pe care vi-l prezentăm are o memorie de 64 Gb și prețul are mare reducere pentru produsul resigilat. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Allview X2 Soul

Un alt telefon foarte interesant care are doar 5.55mm, 13 Mp cameră principală foto, cea secundară de 5Mp, memorie pentru stocat imagini și video de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Nokia 635 Lumia

Un alt produs resigilat foarte interesant de la eMAG.ro este telefonul Nokia 635 Lumia e dotat cu un procesor de 1200 Mhz și folosește sistemul de operare Windows Phone 8.1. Telefonul are un display IPS LCD cu rezoluție de 854x480. Camera principală a telefonului are 5 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Allview V1 Viper S

Un telefon foarte avantajos de la Allview este V1 Viper S, poate administra două cartele SIM simultan și are un display de 5 inch HD.Telefonul are două camere foto foarte bune, cea principală cu senzor de 13 Mp, iar cea secundară de 5 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Huawei Ascend P7

Un alt telefon ce ne-a atras atenția cu oferta pentru produse resigilate de la eMAG.ro este Huawei Asced P7 cu memorie de 16 Gb și funcția de ultimă generație 4G pentru transfer de date de mare viteză. Prețul și oferta completă le găsiți AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Apple iPhone 5S

Pentru cei care vor cu un buget redus să achiziționeze un telefon de calitatea Apple, pot profita din plin de oferta eMAG.ro pentru iPhone 5S resigilat cu memorie de 16 Gb și culoare gold. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – HTC One M8

Telefonul HTC One M8 este foarte puternic și are un preț excelent resigilat. Telefonul are un procesor foarte puternic de 2300 Mhz, e dotat cu GPS, bluetooth, micro SUB și 3G. Toate detaliile le găsiți AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – LG G3

Ultimul telefon mobil resigilat pe care vi-l prezentăm este LG G3 care are funcția 4G și o memorie de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
null