MENIU

eMAG – Tabletele ieftine care va fac viata mai roz in luna indragostitilor

eMAG are o promotie speciala la tablete dar si laptopuri si telefoane mobile. In luna dragostei preturile te fac pur si simplu sa iubesti ofertele de la eMAG.

eMAG – Lista completa cu reducerile pentru tablete, telefoane si laptopuri poate fi consultata AICI.

In continuare, noi am facut o selectie foarte atenta si va propunem 15 oferte de tablete absolut irezistibile. Nu credem ca o sa rezistati sa nu va indragostiti de preturile atat de mici de la eMAG. Atentie, insa, ca orice poveste frumoasa de dragoste, preturile mici raman asa doar 3 zile. Oferta complete la tablete o gasiti AICI.

eMAG – Apple iPad Mini2

Daca esti fan al produselor Apple si vrei sa achizitionezi o tablet tot de la acest brand, Ipad Mini 2 este una dintre cele mai ieftine variante. In acest moment la eMAG aceasta tableta are o reducere de 17% pentru modelul cu 16 GB. Oferta completa este AICI.

eMAG – Asus ZenPad

O tableta ceva mai ieftina si care beneficiaza si de discount de 11% este Asus ZenPad care are procesor Intel Atom Quad Core de 1.1 Ghz. Display-ul are o diagonala de 7 inch de tip IPS si o memorie de 16GB. Se poate conecta la net prin WIFI dar si prin 3G. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Tableta Wink One

Tableta Wink este una dintre cele mai ieftine tablete de calitate pe care le gasiti la eMAG. Tableta are procesor Cortex A7 Quad Core de 1.33 Ghz, display de 7 inch IPS, 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare. Poate fi conectat prin functia de WIFI. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Vonino Otis QS

Aceasta tableta este foarte avantajoasa, foloseste sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, are functie de WIFI dar si GPS si Bluetooths. Procesorul e de 1.3 Ghz si display-ul de 7 inch. Consultati oferta AICI.

eMAG – Allview Viva

Tableta de la producatorul romanesc de gadgeturi Allview este foarte avantajoasa si are procesor Cortex A7 Quad Core de 1.2 Ghz. Tableta are 7 inch, 1 GB DDR3 si 8 GB memorie iar la internet se conecteaza prin Wifi. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Tableta Utok

Sub 200 de lei costa tablet Utok 702 Qb care are o configuratie foarte buna: procesor Allwinner A33 Quad Core de 1.5 Ghz, 7 inch display, 512 mb DDR3 si 8 GB memorie. In plus, tableta foloseste sistemul de operare Android 4.4 Kitkat si are functia de WIFI. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta nJoy Pontus

Desi este un brand ceva mai putin cunoscut, la eMAG tablet nJoy Pontus 7 are un pret foarte bun si primiti si un cadou. Tableta are doar 9.9mm grosime, 1 GB DDR3 si 8 GB memorie, poate fi conectata la net prin 3G dar si prin Wifi si are doua camere foto. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Allview Viva i7

Reducere foarte mare si ocazie unica de a cumpara tablet Allview Viva i7 la un pret cu 20% mai mic. Tableta are functia de 3G si puteti sa va conectati la internet oriunde v-ati afla, in plus are si functia de WIFI. Procesorul este un Intel Quad Core. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Tab 3

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite are 12% discount in aceste zile la eMAG, e o tableta performanta ce are procesor Quad Core de 1.3 Ghz, are 7 inch display, 1 GB ram si 8 Gb spatiu de stocare. Tableta poate fi conectata la internet si prin Wifi cat si prin 3G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Utok 1050Q

UTOK ade o oferta foarte buna pentru aceasta tableta care are procesor Quad Core de 1.3 Ghz. Tableta are display foarte generos de 10 inch si poate fi conectata la internet prin WIFI. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Smailo Argentus

Tableta foarte ieftina de la eMAG este Argentus care are procesor ARM Cortex A7 Quad Core de 1 Ghz si display de 7.85 Ghz de tip IPS. Tableta are memorie de 1 GB DDR3 si spatiu de stocare de 8GB. Tableta foloseste sistemul de operare Android 4.2, e dotat cu Bluetooth si poate fi conectat prin WIFI la internet. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Tab S2

Aceasta tableta este foarte renumita pentru calitatea mare, iar acum are 24% reducere de la eMAG. Tableta are procesor Octa Coare fabulous de 1.9 Ghz, 9.7 display pe care poti vedea lejer un film sau poze de calitate, are 3 GB RAM pentru a functiona fara fluctuatii si 32 GB spatiu de stocare. La internet se poate conecta doar prin Wifi. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Wink Contact

Un pret foarte avantajos are si tableta mai putin cunsocuta Wink Contact care poate fi conectata la internet si prin wifi si prin 3G. Tableta are 8 GB spatiu destocare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Lenovo Tab 2

Lenovo are aceasta tableta redusa cu aproape 20% din pret. Tableta are procesor Quad Core de 1.3 Ghz, display de 10 inch IPS, 1 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag