MENIU

eMAG Summer Sales – S-a dat startul in cea mai importanta promotie a verii

eMAG Summer Sale este o promotie speciala ce aduce reduceri chiar si de 40% pentru anumite produse.

eMAG Summe Sales – Toate articolele la promotie pot fi gasite AICI.

eMAG Summer Sales este una dintre cele mai importante promotii ale celui mai mare retailer online din Romania. Preturile sunt reduse pentru foarte multe categorii de produse: de la telefoane mobile de ultima generatie, la smartwatch-uri, bratari fitness, laptopuri, televizoare si electrocasnice pana la mobilier de gradina sau articole de bricolaj.

Mai jos am facut o selectie cu cele mai interesante oferte disponibile in cadrul promotiei eMAG Summer Sales.

eMAG Summer Sales – Telefoane mobile

O gramada de telefoane mobile au reduceri importante in cadrul promotiei eMAG Summer Sales. Cele mai noi si mai ravnite telefoane au si ele reduceri chiar daca sunt varf de gama. Mai jos va prezentam doar cateva modele foarte noi de telefoane mobile care au reduceri mari.

Apple iPhone 5S cu 16 GB memorie – Reducere de 9%, pretul il gasiti AICI.

iPhone SE cu spatiu de stocare de 16GB si functie 4G, culoare Rose Gold. Redcerea ajunge la 8% si pretul poate fi gasit AICI.

IpHONE 6s la eMAG Summer Sales are o reducere de 9% pentru varianta de telefon cu cea mai mica memorie, cea de 16GB. Pretul poate fi gasit AICI.

Samsung Galaxy S6 cu 32GB are o reducere uriasa: 28%. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Summer Sales – Telefonul mobil Samsung Galaxy S7 Edge este varful de gama. Varianta de telefon cu 32GB memorie are un pret redus cu 8% pe care il aflati AICI.

LG G4 este un telefon cu capacitate de administrare Dual SIM, memorie 32GB, functie 4G si o reducere de 34%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Tablete

Tabletele au reduceri foarte importante atat pentru modelele mai scumpe, dar si pentru cele ieftine si foarte accesibil pentru un buget redus. Mai jos am ales si noi cele mai bune oferte din cadrul eMAG Summer Sales si vi le prezentam.

Lenovo Tab 2 – are procesor Quad Core de 1.3 Ghz, display de 7 inch si memorie de 8GB. Pretul include discount de 18% si poate fi gasit AICI.

Apple iPad mini 2 – Este printre cele mai ieftine tablete de la Apple si acum are si 17% reducere. Memoria cu care e dotata este de 16GB. Pretul poate fi gasit AICI.

Asus ZenPad – Tableta are display de 7 inch, procesor Quad Core de 1.1 Ghz frecventa si o memorie de 16 GB. Pretul cu 19% reducere poate fi gasit AICI.

Tableta Samsung Galaxy Tab E – Tableta are 9.6 inch display, procesor Quad Core de 1.3, 1.5 Gb RAM si 8GB spatiu de stocare. Pretul la promotie contine reducere de 23% si poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Laptopuri

Laptopurile sunt si ele printre produsele cu cele mai mari reduceri de pret in cadrul celei mai importante promotii de la eMAG din aceasta vara: eMAG Summer Sales. Am ales cateva dintre ofertele cele mai bune si vi le prezentam in continuarea articolului.

Laptop 2 in 1 Allview care se transforma in tableta, are procesor Intel Atom Quad Core de 1.33 Ghz si display generos de 10.1 inch de tip IPS. Spatiul de stocare este de 32GB si are reducere de pret de 20%. Oferta o gasiti AICI.

Laptopul Lenovo IdeaPad are un procesor Intel Celeron de 1.6 Ghz, 15.6 inch diagonala display-ului si 500 GB spatiul de stocare. Toate detaliile si pretul cu 18% reducere le gasiti AICI.

Laptop Acer Travel Mate – dupa cum ii spune si numele este ideal pentru deplasari, este compact, are 11.6 inch display, procesor Intel Celeron Dual Core de 1.6 Ghz si un spatiu de stocare de 32GB eMMC pentru viteze mari de transfer. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Televizoare

Ultima categorie de produse cu mari reduceri pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este cea a televizoarelor. Aceasta categorie are o multime de oferte speciale cu reduceri de peste 20% in cadrul eMAG Summer Sales.

Mai jos va prezentam 3 dintre cele mai interesante oferte care ne-au atras noua atentia din cadrul catalogului eMAG Summer Sales.

Televizorul LED Star Light are o oferta speciala si este unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piata. Televizorul are 60 cm diagonala si rezolutie HD. Pretul promotional poate fi gasit AICI.

LED Sharp este un televizor ceva mai mare, cu o diagonala de 81cm si o rezolutie de mare fidelitate HD si are 14% discount. Pretul poate fi gasit AICI.

Samsung Smart – unul dintre cele mai ieftine dar si cele mai de calitate televizoare inteligente. Poate fi conectat la internet, are rezolutie Full HD si diagonala de 80cm. Pretul cu 17% reducere poate fi gasit AICI.

Sony Bravia este o serie de televizoare foarte performante. Modelul pe care noi vi-l recomandam din oferta eMAG Summer Sales are o diagonala de 126cm, este smart si foloseste rezolutia Full HD. Pretul cu 23% reducere il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag summer sales