MENIU

eMAG Stock Busters – Unde ”lovesc” cel mai tare lichidarile astea de stocuri

eMAG a dat startul unei promotii extraordinare de lichidare de stocuri. Preturile sunt scazute cu pana la 50%.

eMAG – Lista tuturor produselor aflate la lichidare de stoc in cadrul promotiei Stock Busters poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are frecvent cate o promotie de lichidare de stocuri in care reduce preturile cu 40-50-60% pentru a scapa de unele produse din stoc. De data asta e vorba de o campanie mare, cu multe produse bune, iar noi am aruncat o privire peste oferte.

Am fost surpinsi sa vedem atat de multe preturi scazute la eMAG, insa am observat ca reducerile au lovit cel mai tare intr-o anumita categorie de produse. E vorba despre televizoarele, electronicele si produsele auto si gaming din ofertele eMAG.

Aceasta categorie de produse cuprinde multe oferte cu discounturi grase, iar noi va recomandam principalele subcategorii de produse pe care sa aruncati o privire.

Daca gasiti printre preturile eMAG un produs care va place, nu ezitati sa-l achizitionati cat mai repede pentru ca stocurile se duc rapid. Au mai ramas doar cateva ore de lichidari de stocuri.

eMAG – Televizoare, electronice, auto si gaming

eMAG are tot felul de oferte bune in aceasta promotie de lichidare de stocuri, insa noi ne axam pe o singura categorie care am observat ca are reduceri mai mari decat de obicei: televizoare, electronice, auto si gaming. Sub aceasta denumire sunt plasate mai multe mii de produse si noi va recomandam spre ce sa va orientati:

eMAG – Televizoare – Cu siguranta aici e batalia cea mai mare, preturi mici, diagonale mari, functii smart. Gasiti o multime de oferte, cu cat aveti un buget mai generos, cu atat gasiti televizoare cu diagonala mai mare dar care sunt mai rentabile ca raport calitate-pret.

Anvelope de vara si allseason – tocmai a trecut vremea rece si poate aveti nevoie de cauciucuri noi, preturile au scazut dramatic

Accesorii TV – tot ce va trebuie pentru a instala noul televizor achizitionat

eMAG – Videoproiectoare – Daca vrei sa-ti transformi sufrageria intr-un cinematograf nu-ti trebuie prea multi bani. Trage un bol de popcorn si bucura-te de atmosfera

Home Cinema si audio – Sisteme audio si video complete care redau imagine si sunet la cea mai inalta fidelitate. Nu-ti mai spun ca preturile sunt mici

eMAG – eBook Readere – preturi bune pentru ebook readere. Se apropie sarbatorile si poate fi un cadou ideal pentru un tanar aflat inca pe bancile scolii pentru a-l incuraja sa citeasca mai mult.

Drone – au devenit mai accesibile mai ales dupa reducerile de 50%

Foto video – de la aparate foto dslr profesionale pana la cele mai ieftine pentru amatori

Gaming – daca te-ai jucat macar o data un joc pe calculator si ti-a placut, atunci trebuie sa vizitezi sectiunea asta

Navigatii GPS si electronice auto – Ingrijeste-te de masina ta si pregateste-te de mini vacanta de paste si 1 mai

Accesorii si intretinere auto – a venit primavara, e timpul de o revizie la masina ta

Vehicule electrice – alege sa salvezi mediul inconjurator si bucura-te de preturile astea bune la autovehiculele electrice care te duc mai repede ca o masina prin orasul aglomerat

eMAG - Filme si muzica

Mai multe articole despre:
null