MENIU

eMAG – Stock Busters – TOP 9 cele mai bune preturi la telefoane mobile aflate la lichidare de stoc

eMAG – Stock Busters – Promotie importanta de lichidare de stocuri la cel mai mare magazin online. Telefoanele au printre cele mai bune oferte in acest moment.

eMAG – Stock Busters – Lista completa cu telefoane mobile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Stock Busters este una dintre cele mai importante promotii ce are loc in aceasta vara la cel mai mare retailer online din Romania. Lichidarile de stoc ating si preturile telefoanelor mobile, chiar si al celor mai vandute si apreciate, cele produse de Samsung si Apple.

Mai jos am selectat si noi 9 oferte foarte bune la telefoane mobile care se regasesc in promotia actuala de eMAG Stock Busters si vi le prezentam detaliat.

eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy A5

Foarte multe telefoane mobile au reduceri importante la eMAG Stock Busters, dar foarte multe reduceri se concentreaza pe telefoanele mobile Samsung si Apple care sunt cele mai cautate in acest moment.

Primul telefon de la Samsung, Galaxy A5, seria 2016, are o reducere de 24% si o configuratie excelenta: 16 GB memorie, functie 4G, corp din metal cu design premium si culori elegante. Display-ul este de 5 inch. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Stock Busters – Samsung Galaxy S6

Continuam tot cu Samsung la eMAG Stock Busters, de data aceasta cu cel mai vandut model al momentului de la acest producator: Galaxy S6. Cea mai avantajoasa varianta de S6 este cea cu 32GB, este cel mai mic spatiu de stocare, insa e suficient pentru a salva o multime de aplicatii, poze sau muzica. Telefonul are reducere de 28% si a reusit sa coboare sub pragul de 2.000 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG- Stock Busters – Samsung Galaxy S6 Edge

Ultimul din gama celor de la Samsung Galaxy pe care vi-l prezentam in acest articol este S6 Edge. Nu puteam sa neglijam aceasta oferta de la eMAG Stock Busters deoarece este cea mai mare reducere disponibila la telefoanele mobile de top: 32% discount. Telefonul are 32GB, 4G si marginile rotunjite. Alte detalii si pretul le gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone 5S

Daca vreti calitate Apple la preturi mici, exista solutii de compromis. De exemplu, modelul ceva mai vechi Apple iPhone 5S se gaseste cu o reducere de 9% la eMAG Stock Busters. Telefonul are toate calitatile unui iPhone si o memorie de 16 GB. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone SE

Daca nu va satisface oferta prezentata mai sus cu un iPhone mai vechi dar foarte ieftin ci vreti cea mai noua tehnologie de la Apple, dar tot la un pret redus, aveti si varianta iPhone SE care a fost conceputa special sa contina cea mai noua tehnologie disponibila pe toate telefoanele Apple noi, dar sa aiba un pret cat se poate de redus. In plus, telefonul beneficiaza si de un discount de la eMAG Stock Busters. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone 6S

Trecem la unul dintre cele mai vandute telefoane ale momentului: iPhone 6S. Acest telefon mobil aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, este unul dintre cele mai apreciate si mai vandute la nivel mondial, iar acum beneficiaza de o oferta irezistibila in cadrul promotiei de lichidare de stocuri eMAG Stock Busters. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Allview X3 Soul

Reducere de 21% pentru telefonul mobil Allview X3 Soul, un telefon mobil care ca si performante poate egala cu usurinta cele mai bune telefoane mobile ale momentului. Acest gadget este produs chiar in Romania, are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata si are o memorie de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Huawei P9 Lite

Este un alt telefon de top care beneficiaza de o reducere importanta la eMAG Stock Busters. Huawei P8 Lite are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata si are memorie de 16 GB. Restul detaliilor si mai ales pretul foarte avantajos pot fi gasite AICI.

eMAG Stock Busters – Telefon mobil LG G4

Ultima oferta foarte interesanta pe care v-o prezentam de la eMAG Stock Busters este cea pentru telefonul mobil LG G4 care are un design deosebit, spatele este imbracat in piele si arata foarte elegant si clasic. Acest telefon nu doar arata bine ci are si o configuratie foarte buna, dual SIM, 32 GB memorie si functie 4G, iar pretul este scazut cu 41%, printre cele mai mari discounturi disponibile in acest moment. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters