MENIU

eMAG – Stock Busters – Reduceri record de pana la 75%. Care sunt produsele cu cele mai bune discount

eMAG – Stock Busters – Astazi, cel mai mare retailer online din Romania a dat startul unei campanii cu reduceri impresionante.

eMAG – Stock Busters – Lista completa cu produsele la reducere poate fi consultata AICI.

In continuare, va vom prezenta principalele categorii de produse ce au reducerile cele mai impresionante, printre acestea sunt si telefoane de ultima generatie, laptopuri, tablete, dar si electrocasnice mari si mici si produse de ingrijire personala sau chiar mobilier.

eMAG Stock Busters – Telefoane mobile, tablete si alte gadgeturi

In primul rand, aceasta promotie de lichidare de stocuri de la eMAG aduce reduceri foarte bune pentru multe telefoane mobile. Daca va intrebati despre preturile de la Samsung Galaxy S6, S7 si iPhone 7, si ele sunt mult reduse. Pe langa acestea, multe modele de tablete s-au ieftinit si pot fi achizitionate cu buget chiar si de 100 de lei, dar si diferite ceasuri inteligente sau alte accesorii.

Lista tuturor telefoanelor mobile aflate la reducere, dar si a tabletelor si ceasurilor inteligente poate fi consultata AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptopuri, IT, periferice

Laptopurile beneficiaza de discounturi foarte importante, atat pentru modelele foarte ieftine, gasiti o multime de laptopuri ce pot fi achizitionate cu bugete intre 1.500 de lei si 2.000 care au configuratii bune, dar si laptopuri de gaming, extrem de puternice, care pot fi achizitionate acum cu preturi incepand de la 3.000 de lei.

Toate laptopurile aflate la reducere pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Televizoare

Pana acum televizoarele 4K ULTRA HD erau destul de scumpe si inacesibile, insa in acest moment exista reduceri uriase, in special pentru aceste modele si preturile pentru un televizor ce reda la o asemenea rezolutie poate ajunge chiar si la 2.000 de lei. Stock Busters are multe reduceri si la aparatele foto DSLR, tot in aceasta categorie de produse, dar si pentru multe accesorii tv, home cinema si videoproiectoare. Pe toate le gasiti AICI.

eMAG – Stock Busters – Electrocasnice

Electrocasnicele se poate spune ca au cele mai mari reduceri din cadrul promotiei Stock Busters de la eMAG si sunt cele mai rentabile. Gasiti la oferta masini de spalat rufe de la branduri foarte bune precum Arctic, Whirlpool, Samsung, Indesit si multe altele. Gasiti o multime de frigidere de tip Side by Side la reducere si toate incorporabilele necesare pentru utilarea completa a unei bucatarii. Toate promotiile la electrocasnice le gasiti AICI.

eMAG – Stock Busters – Ingrijire personala, parfumuri si cosmetice

In special pentru doamne si domnisoare, aceasta categorie este foarte atragatoare, insa exista destule oferte si pentru domni. Incepand de la epilatoare, perii rotatie sau ondulatoare, toate au reduceri ce depasesc chiar si 40% in unele cazuri. Pentru domni sunt disponibile oferte pentru igiena corpului, aparate de tuns si ras sau parfumuri.

Toate reducerile din categoria cu produse de ingrijire personala, parfumuri si cosmetice pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Mobila, Casa, Decoratiuni

Cu toate ca putina lume stie, eMAG comercializeaza si cateva elemente de mobilier, canapele, corpuri de mobilier, dormitoare, scaune si mese si o multime de alte articole pentru bucatarie. Preturile lor sunt foarte bune si calitatea se pastreaza la standarde ridicate. In plus, in aceasta categorie de reduceri gasiti si accesorii pentru decorarea casei si chiar decoratiuni pentru Craciun si Halloween. Ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Jucarii, articole pentru copii

In afara de diferite jucarii pentru copii, in functie de varsta, hrana pentru cei mici, scutece si alte articole de sanatate si ingrijire, in cadrul acestei categorii cele mai vandute produse sunt scaunele auto pentru cei mici. Reducerile sunt de-a dreptul impresionante si modelele dintre care puteti alege sunt cat se poate de diversificate. Preturile pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Auto

Au venit primele zapezi in Romania si cei mai multi soferi au fost surprinsi, la fel ca in fiecare an, fara cauciucuri, dar si fara alte lucruri necesare masinii pentru vreme rea. Acum, reducerile de la Stock Busters va pot ajuta sa cumparati rapid cauciucurile de care aveti nevoie. Cautati modelul de care aveti nevoie AICI.

eMAG – Stock Busters – Fashion si Sport

La fel ca in cazul articolelor pentru masini, si categoria Fashion vine cu reduceri excelente pentru cei pe care frigul si vremea rea i-a luat prin surprindere in aceasta toamna. Multe articole de incaltaminte si imbracaminte au reduceri de peste 50% in cadrul promotiei Stock Busters. Preturile si modelele pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters