MENIU

eMAG Stock Busters – Reduceri de pana la 75%. Care sunt cele mai bune oferte de electrocasnice

eMAG Stock Busters – Electrocasnicele beneficiaza si ele de reduceri semnificative in aceasta perioada la cel mai mare retailer online din Romania.

eMAG Stock Busters – Lista cu toate electrocasnicele  aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters este o promotie de lichidare de stocuri. Preturile sunt scazute cu pana la 75% in anumite situatii. Noi am ales cateva dintre cele mai interesante oferte de electrocasnice care se gasesc la reducere in acest moment.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta pe care v-o recomandam are un discount de 31% in acest moment la eMAG. Masina este produsa de Whirlpool si are o capacitate de incarcare foarte generoasa de 31% si 1000 rPM, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – COmbina frigorifica Indesit

Combina frigorifica de la Indesit e dotata cu doua usi, are culoarea gri si la suprafata un strat de inox foarte usor de curatat. Combina are volum de depozitare de 368l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Combina frigorifica Sharp

O alta combina frigorifica foarte avantajoasa este acest model de la SHarp care beneficiaza de un discount recor de 37%. Combina are volum de depozitare de 324l, functia advanced NoFrost pentru a nu produce gheata, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 187cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat vase Whirlpool

Aceasta masina de spalat vase de la Whirlpool este ideala pentru orice gospodina, nu ocupa mult loc in bucatarie, fiind incorporabila in mobilier, are 60cm latime, 8 programe disponibile si poate spala pana la 14 seturi de vase simultan. Masina face parte din clasa energetica A++ si pretul ei este redus cu 28%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Beko

COntinuam cu o oferta excelenta ce costa sub 1.000 de lei pentru o masina de spalat performanta de la Beko. Masina de spalat rufe are cuva spatioasa si poate spala pana la 6kg de rufe murdare deodata, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul cu 29% discount poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Espressor automat Krups

Electrocasnicele mici au si ele reduceri mari la eMAG in aceasta perioada. Espressorul automat de la Krups, modelul Espresseria Automatic beneficiaza de 40% discount, lucreaza sub o presiune de 15bar si are rezervor de apa de 1.7l. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Fier de calcat Philips

Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus beneficiaza de discount de 25% de la eMAG, are talba de tip T ionic Glide, puterea sa este de 2600W si are un rezervor pentru apa de 0.3l. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Mixer cu bol Star Light

Star Light este un brand renumit pentru preturile mici pe care le practica dar si pentru calitatea electrocsnicelor produse, este si cazul acestui mixer cu bol cu putere de 1000W, bolul are volum de 5l si este din inox foarte rezistent si usor de spalat. Mixerul are disponibile 6 viteze si functia pulse. Pretul cu 40% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Aspirator cu sac Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia eMAG Stock Busters este pentru aspiratorul cu sac Samsung ce are volum de depozitare a mizeriei de 3l, e dotat cu tub telescopic si are putere 1500W. In plus, aspiratorul e dotat cu filtrul HEPA. Pretul cu 30% redus poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters