MENIU

eMAG Stock Busters – Reduceri de pana la 50% - Care e situatia telefoanelor Samsung Galaxy si iPhone

eMAG Stock Busters vine cu reduceri de 50% pentru mai multe telefoane mobile, dar si cu reduceri ceva mai mici pentru telefoanele momentului: iPhone si Samsung.

eMAG Stock Busters – Lista completa a tuturor telefoanelor mobile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters a debutat chiar astazi si campania de lichidare de stocuri de la eMAG include reduceri ce ating pragul de 50% chiar si pentru unele telefoane mobile. Noi am selectat o serie de modele care sunt foarte apreciate si vandute in acest moment:

eMAG Stock Busters – Telefon mobil Allview P8 Energy Pro

Primul model de telefon mobil pe care vi-l recomandam este fabricat chiar in Romania si este de foarte buna calitate. Telefonul Allview P8 Energy Pro este dotat cu functia de Dual Sim pentru a putea manageria doua cartele sim deodata, memoria sa este una extrem de generoasa de 64GB si are si functie 4G. Pretul cu reducere de 33% poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Telefon HTC One A9

Si cei de la HTC au un model foarte avantajos ce beneficiaza de reduceri la campania de lichidare de stocuri de la eMAG. Este vorba despre HTC One A9 care e dotat cu 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Pretul include un discount de 32% si il gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy A8

Modelul de telefon Samsung Galaxy A8, varianta 2016 are capacitatea de a administra doua numere de telefon simultan, memorie de 32GB si functie 4G dar si un pret foarte bun pentru modelul de culoare Gold. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy S7

Acest telefon aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare, este varful de gama la Samsung, este unul dintre cele mai puternice gadgeturi ale momentului in intreaga lume si pretul sau a devenit din ce in ce mai atragator. El se gaseste in stoc limitat si la lichidare de stoc la eMAG, cu un discount foarte consistent de 23%. Telefonul are functie Dual SIM, memorie de 32GB si functie 4G. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Telefon mobil Sony Xperia XA

Reducere de 21% pentru modelul de telefon mobil Sony Xperia XA ce ajunge sa coste chiar sub 1.000 de lei. Mmeoria telefonului este de 16 GB, suficient pentru a stoca o multime de filmari, poze, aplicatii sau muzica, dar si cu functie speciala 4G pentru a va conecta la internetul cu cea mai mare viteza. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Stock Busters – Telefon Samsung Galaxy S7 Edge

Reducere de 21% si pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S7 care are marginile rotunjite pentru acces facil la meniu. Telefonul are culoarea Pink Gold, ideal pentru doamne si domnisoare, si o memorie de 32GB. Consultati oferta AICI.

eMAG Stock Busters – Apple iPhone SE

Chiar si telefoanele de la Apple au reduceri consistente la promotia de lichidare de stocuri Stock Busters de la eMAG. iPhone SE este renumit ca fiind cel mai ieftin telefon de la Apple dotat cu tehnologie actuala. Acum, acest telefon are reduceri de pret chiar si mai mari, de 15%. Telefonul are o memorie de 16gb si oferta o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – iPhone 6S

Ultima oferta pe care v-o prezentam este cea pentru telefonul mobil Apple iPhone 6S care e dotat cu memorie de 16GB. Acest model beneficiaza de un discount de 14% in cadrul promotiei de lichidare de stocuri si poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
telefoane emag stock busters