MENIU

eMAG – Stock Busters – Masini de spalat rufe la oferta. Reduceri mari la lichidare de stoc

eMAG – Stock Busters are reduceri chiar si de 75% pentru anumite produse. Masinile de spalat rufe au si ele oferte foarte avantajoase.

eMAG – Stock Busters – Toate ofertele pentru masini de spalat rufe pot fi consultate AICI.

eMAG – Stock Busters – Mai multe masini de spalat rufe au preturi foarte bune in cadrul promotiei uriase de la eMAG de lichidare de stocuri. Am selectat si noi 7 modele foarte avantajoase si cu reduceri de peste 20% din pret si vi le prezentam in continuarea articolului.

eMAG – Stock Busters – Indesit

Prima masina de spalat rufe la oferta pe care v-o prezentam este produsa de Indesit, are 1200 RPM, capacitate mare de incarcare de 7kg si face parte din clasa energetica A++. Pretul masinii are un discount de 26% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Masina de spalat rufe Arctic SLIM

Acest model de masina de spalat rufe este produs chiar in Romania, este un model SLIM si poate fi usor strecurat intr-o casa cu dimensiuni reduse si salveaza mult spatiu. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Beko

O alta masina de spalat rufe ce are discount de 30% este cea de la Beko. Masina are cuva foarte generoasa si o capacitate de incarcare a acesteia cu 7kg, 1000 RPm si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters – Masina de spalat rufe Whirlpool

Producatorul Whirlpool este renumit pentru producerea de masini de spalat rufe, iar acest model este unul dintre cele mai bune. Masina 6th Sense are capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si este foarte economicoasa atat din punct de vedere energetic cat si din punctul de vedere al consumului de apa si detergent, facand parte din clasa energetica A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG –Stock Busters – Slim Arctic

Un alt model de masina de spalat SLIM de la Arctic este acesta care are una dintre cele mai mari discounturi la promotie de 31%. Masina EF5800a+ DE LA Arctic are o capacitate de incarcare de 5kg, 800 RPM si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters – Masina de spalat rufe Hotpoint

Hotpoint este un brand renumit pentru masinile de spalat si electronicele si electrocasnicele foarte ieftine pe care le produce, insa nu face rabat nici de la calitate. Masina de la Hotpoint pe care am ales sa v-o prezentam este un model SLIM cu dimensiuni reduse dar capacitati mari: 6kg capacitate de incarcare,1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Heinner

Desi producatorul este unul mai putin cunoscut, Heinner ofera o masina de spalat rufe foarte avantajoasa, cu capacitate de incarcare de 7kg, 1200 RPM si clasa energetica A+, dar si cu display de tip LED. Pretul cu 20% reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters