MENIU

eMAG Stock Busters – Ghidul complet al reducerilor de pana la 75% de la cel mai mare magazine online

eMAG are promotie Stock Busters timp de cateva zile. Reducerile ajung chiar si la 75%, iar noi te ajutam sa prinzi fix ofertele care te intereseaza cel mai mult.

eMAG – Lista completa cu toate reducerile promotiei Stock Busters poate fi consultata AICI.

In continuare am selectat principalele categorii de produse ce au reduceri impresionante la eMAG in cadrul promotiei massive de lichidare de stocuri Stock Busters.

Destul de frecvent, cei de la eMAG vin cu mari reduceri pentru multe produse, in numar limitat, in functie de stocuri. In aceasta perioada de Stock Busters, eMAG reduce preturile cu foarte multe procente. In cadrul acestei promotii se inregistraza un adevarat record: 75% discount pentru multe produse.

eMAG – Stock Busters – Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 este cel mai ravnit telefon mobil de pe planeta, dar cu toate astea reducerea de la eMAG il face accesibil pentru cei mai multi dintre pasionatii de tehnologie. E o investitie care isi merita absolut toti banii. Cea mai avantajoasa oferta este pentru varianta de iPhone 6 cu memorie de 16 GB. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Stock Busters – Allview X2 Soul Style

Daca nu sunteti adeptul telefoanelor care necesita investitie semnificativa, insa apreciati calitatea si tehnologia de ultima ora, Allview X2 este un model excellent care s-ar putea sa va intereseze. Telefonul e produs in Romania, are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, foloseste functia 4G si are memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Samsung Galaxy A5

O reducere aproape la jumatate de pret are un telefon mai putin cunoscut din gama Galaxy, cea mai de success gama de la Samsung. A5 este foarte puternic, are dual SIM, 16 GB memorie si functie 4G. Alte informatii si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Tableta Asus ZenPad

Si tabletele au preturi excelente in cadrul promotiei Stock Busters de la eMAG ce are discounturi chiar si de 75%. Tableta aceasta are display generos de 10.1 inch, 2 GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare pentru fotografiile, filmarile dar si aplicatiile tale. Display-ul e de tip IPS. Pretul beneficiaza de un discount de 14% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Ceas Smartwatch Samsung Gear S2 Classic

Ceasurile Smartwatch au cucerit pe toata lumea, au o multime de calitati si functii. Samsung Gear S2 Classic este probabil cel mai bun Smartwatch din gama sa iar acum are un discount de 20% de la eMAG in cadrul Stock Busters. Toate functiile sale si pretul exact pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Reducere impresionanta de 32% pentru un laptop perfect pentru gaming ce are o configuratie foarte puternica. Lenovo IdeaPad G50-80 e dotat cu processor Intel Core i3, are un display de dimensiunea 15.6 inch, 4 GB memorie si spatiu de stocare de 1Tb. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptop Gaming Asus

Daca esti pasionat de jocurile pe calculator, ai nevoie de o configuratie ce are disponibila si o placa video foarte puternica asa cum e nVidia GeForce GTX 960M de 4GB. In plus, laptopul Gaming Asus are processor Intel Core i7 pe o arhitectura Haswell si display de 15.6 inch la o rezolutie Full HD. Memoria este de 8 GB si spatiul de stocare de 1 TB + 24GB SSD. Pretul cu reducere de 19% poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Televizor LED Philips

Televizoarele au devenit foarte accesibile dupa reduceri impresionante la Stock Busters. De exemplu, oferta pentru LED Philips cu diagonal de 80 cm si rezolutie HD  are un discount de 20% si costa mult sub 1000 de lei desi calitatea sa valoreaza mult mai mult. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters