MENIU

eMAG Stock Busters – Cele mai bune 6 oferte de electrocasnice mari

eMAG Stock Buster se afla in a doua zi de promotie, din cele 3, iar ofertele foarte bune incep incet, incet sa se epuizeze.

eMAG Stock Busters – Lista tuturor electrocasnicelor mari ce sunt incluse in promotia de lichidare de stocuri poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are in aceasta saptamana o promotie fantastica de lichidare de stocuri. Reducerile ating chiar pragul de 50%. Mai jos am selectat si noi Best Deals in ceea ce priveste electrocasnicele mari.

eMAG – Masina de spalat rufe Samsung

Oferta buna de tot pentru o masina de spalat rufe produsa chiar de Samsung, un brand atat de renumit in materie de electrocasnice mari. Masina are functia EcoBubble, capacitate de incarcare cu pana la 8kg rufe murdare, printre cele mai mari capacitati de pe piata, are 1200 rpm forta de centrifugare si face parte din clasa energeti caA+++. Oferta cu 40% reducere de la eMAG poate fi gasita AICI.

Uscator de rufe Beko  de la eMAG

O alta oferta interesanta si inclusa pe lista de Best Deals a celor de la eMAG in promotia Stock Busters este cea pentru uscatorul de rufe cu condensare de la Beko. Acest uscator de rufe are o capacitate de umplere a cuvei cu pana la 7kg, 16 programe disponibile, functie OptiSense si Baby Protect si face parte din clasa energetica B. Oferta completa care include o reducere de 33% si 5 ani de garantie poate fi consultata AICI.

COmbina frigorifica Samsung

Revenim la producatorul Samsung care se dovedeste imbatabil in materie de electrocasnice mari. Oferta eMAG este foarte avantajoasa pentru combina frigorifica de la Samsung care e dotata cu doua usi, pe cea superioara avand chiar si un dozator de apa dar si display. Culoarea combinei este Metal Graphite, se potriveste in orice bucatarie, are inaltime de 185cm, functie no frost pentru a nu produce gheata si pentru a mentine alimentele proaspete o perioada indelungata. COmbina face parte din clasa energetica A+ si pretul ei cu 23% mai ieftin poate fi gasit AICI.

eMAG – Pachet promotional cuptor + plita

Un pachet promotional de la eMAG aduce o oferta foarte avantajoasa pentru cuptor si plita, ambele incorporabile. Cuptorul de la Beko este electric, are functie de autocuratare catalitica si un volum de 72l, iar plita incorporabila tot de la Beko functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si un gratar de fonta. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Masina de spalat vase Whirlpool in oferta eMAG

Masina de spalat vase de la Whirlpool este un mode incorporabil, ceea ce inseamna ca poate fi cu usurinta integrata in mobilierul de bucatarie si salveaza o multime de spatiu, avand o latime de doar 45cm. Masina are functia 6th Sense, poate spala pana la 10 seturi deodata, are 7 programe distincte si e dotata cu display. Masina face parte din clasa energetica A++ si pretul cu 35% reducere poate fi gasit AICI.

Aragaz mixt Electrolux

Ultima oferta este pentru un aragaz mixt produs chiar in Romania de catre cei de la Electrolux. Aragazul are 4 arzatoare pe gaz iar cuptorul este electric. Aprinderea este integrata si are si functie de grill disponibila. Latimea aragazului este de doar 50cm. Oferta completa cu reducere de 31% de la eMAG poate fi gasita AICI.