MENIU

eMAG Stock Busters – Aparate foto DSLR – Cat costa cele mai ieftine modele

eMAG Stock Busters este o promotie de lichidare de stocuri cu reduceri mari care vizeaza chiar si aparatele foto de tip DSLR.

eMAG Stock Busters – Lista cu toate aparatele foto DSLR disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Mai multe aparate foto DSLR au reduceri mari de tot in cadrul promotiei de lichidare de stocuri ce aduce discounturi chiar si de pana la 50%. Noi am ales cele mai ieftine 5 modele in care chiar merita sa investesti banii.

eMAG Stock Busters – Aparat foto DSLR Canon EOS 1300 D

Este renumit faptul ca batalia intre aparatele foto de tip DSLR se duce intre brandurile producatoare Canon si Nikon. Incepem cu o oferta foarte buna de la Canon din cadrul promotiei eMAG Stock Busters pentru aparatul EOS 1300D BK, care vizeaza insa doar body-ul aparatului. Pretul beneficiaza si de discount, iar achizita poate fi facuta cu un buget chiar de sub 1.500 de lei, ceea ce este un record pentru acest model. Senzorul de imagine are 18mp. Oferta completa poate fi studiata AICI.

eMAG Stock Busters – DSLR Canon EOS 1200 D

Continuam tot cu un Canon care este practic chiar mai ieftin ca primul model prezentat. Are o reducere la fel de consistenta si un pret asemanator, insa Canon EOS 1200D vine la oferta cu tot cu un obiectiv EF-S 18-55MM DC III. Senzorul de imagine al aparatului este de 18mp, iar pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Canon EOS 100D

Reducere de 15% si pentru aparatul foto Canon EOS 100D care e dotat cu obiectiv standard EF-S de 18-55mm IS STM. Aparatul are senzor de 18mp si o garantie inclusa de 24 de luni. Mai multe detalii AICI.

eMAG Stock Busters – Aparat foto Nikon D3300

Trecem si in tabara adversa, a aparatelor foto DSLR Nikon ce se afla la reducere si au preturile cele mai mici la eMAG Stock Busters. Aparatul D3300 vine cu tot cu kit-ul cu obiectiv Af-p de 18-55mm VR, are culoarea gri si beneficiaza de un discount consistent de la eMAG. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Stock Busters – Aparat foto DSLR Nikon D3400

Ultima oferta pe care v-o prezentam din promotia eMAG Stock Busters in cadrul acestui articol pentru un aparat foto profesional DSLR este pentru modelul Nikon D3400. Acest aparat are una dintre cele mai mari reduceri de pret, de 26%, are si obiectivul standard AF-P 18-55MM vR INCLUS IN PRET. toata oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag dslr stock busters