MENIU

eMAG Stock Busters – 7 laptopuri cu preturi foarte bune la lichidare de stoc

eMAG Stock Busters este o promotie cu reduceri importante pentru mai multe categorii de produse, printre care si laptopurile.

eMAG Stock Busters – lista completa a laptopurilor ce se afla la lichidare de stoc poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Am selectat 7 laptopuri ce au oferte foarte bune la lichidare de stoc, cele mai multe pot fi achizitionate cu un buget mic, dar avem si o oferta pentru un laptop puternic, perfect pentru gaming. Va lasam sa descoperiti despre ce este vorba in cadrul articolului.

eMAG Stock Busters – Laptop Lenovo IdeaPad 300-15IBR

Primul latpop pe care vi-l prezentam are un pret scazut mult sub 1.000 de lei, iar configuratia o sa va uimeasca: procesor Intel Celeron cu frecventa de 1.6 Ghz, 15.6 inch display si memorie de 4GB. Spatiul de stocare este unul generos, de 500 Gb, unitate optica si placa video. Oferta cuprinde o reducere de 27% si poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Dell Inspirion 3552

Urmatorul model de laptop pe care vi-l recomandam este doar putin mai scump fata de prima oferta, dar costa tot sub 1.000 de lei. Acest laptop este produs de Dell, un brand cu renume in materie de laptopuri si gadgeturi. Modelul ales de noi are procesor Intel Pentium de 1.6 Ghz pe o arhitectura Braswell. Display-ul este unul standard de 15.6 inch, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. In plus, acest laptop vine cu sistemul de operare Ubuntu Linux preinstalat. Pretul cu discount de 37% poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Acer Aspire

Laptopul Acer Aspire are o reducere de 29% doar la eMAG Stock Busters si e dotat cu procesor Intel Core i3 cu frecventa de 2Ghz. Procesorul este facut pe o arhitectura Broadwell. Display-ul e de 15.6 inch, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – HP

HP este unul dintre cele mai renumite branduri in materie de laptopuri, asa ca am ales un laptop aflat la reducere la eMAG Stock Busters si produs de HP. Modelul 250 G4 este dotat cu procesor Intel Core i3 de ultima generatie ce are o frecventa de 2Ghz Broadwell. Pe langa memoria de 4GB si spatiul de stocare de 1TB, laptopul are avantajul unui Windows 10 Home edition preinstalat gratuit. Oferta cu reducere de 25% poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptop Asus

Tot 25% reducere are si laptopul Asus, un laptop ce poate fi achizitionat cu unbuget restrans si care are o configuratie excelenta la raportul calitate pret. Laptopul are procesor Intel Pentium de 1.6 Ghz, 15.6 inch, 4GB memorie si 500 Gb spatiu de stocare, dar e dotat si cu unitate optica DVD-RW si mai ales cu placa video NVIDIA GeForce 920M de 2GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop HP

Am mai ales un model de laptop produs de HP care beneficiaza de 25% discount si are urmatoarea configuratie: procesor AMD Quad Core de 1.8 Ghz, 15.6 inch display, memorie 8GB, 1 TB spatiu de stocare, DVD-RW si placa video AMD Radeon. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Gaming Asus ROG

Laptopul Asus ROG este ceva mai scump, insa are o reducere de 11% la eMAG Stock Busters si este un laptop ideal pentru cei pasionati de gaming. Acest laptop e dotat cu cel mai nou si mai puternic procesor de pe piata Intel Core i7 cu frecventa de 2GHZ pe o arhitectura a procesorului Haswell. Display-ul este unul normal de 15.6 inch care reda imagini la rezolutie Full HD. Memoria este de 8GB si spatiul de stocare este unul foarte generos de 1TB+24GB SSD pentru viteze de transfer foarte mari. In plus, laptopul mai e dotat cu unitate optica de tip DVD-RW si mai ales are o placa video care sa suporte toate jocurile posibile nVidia GeForce GTX 960M de 4GB. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters