MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Printre reducerile bagate in priza – discounturi de 40%

eMAG Saptamana electrocasnicelor a demarat in aceste zile si vine cu reduceri importante atat pentru electrocasnicele mari cat si pentru cele mici.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista tuturor produselor aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte importanta a celui mai mare retailer online din Romania. Preturile sunt scazute in aceasta perioada cu pana la 40% pentru mai multe produse electrocasnice foarte performante.

Va prezentam, mai jos, principalele categorii de produse ce au reduceri in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor. Va avertizam ca stocurile se epuizeaza rapid.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat rufe

Masinile de spalat rufe au reduceri foarte mari la eMAG. In primul rand, depinde de ce tehnologie doriti sa achizitionati, cei de la eMAG au disponibile reduceri pentru masinile de spalat rufe cu capacitate de incarcare sub 7kg, dar si pentru cateva modele care au capacitatea de a spala chiar o cantitate mai mare de rufe murdare. Masinile de spalat rufe cu uscator, dar si masinile de spalat rufe verticale au si ele reduceri mari. Modelele cu reduceri pot fi gasite AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate frigorifice

De la combinele frigorifice cele mai puternice si mai mari, cu volume de depozitare uriase, pana la frigidere de dimensiuni reduse, incorporabile in mobilierul de bucatarie, sau lazi frigorifice, toate au reduceri de pana la 40% la eMAG. Foarte cautate sunt si frigiderele de tip Side by side, iar la eMAG gasiti destule modele avantajoase in aceasta perioada. Lista tuturor aparatelor frigorifice la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Incorporabile

Va spuneam mai devreme ca frigiderele incorporabile au mari reduceri, dar nu sunt singurele electrocasnice incorporabile care va ajuta sa salvati o multime de spatiu in bucatarie dar si o multime de bani, fiind la reducere in aceasta saptamana. Cuptoarele, plitele, hotele, aragazurile si cuptoarele cu microunde incorporabile au reduceri foarte mari. Cele mai bune oferte le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat vase incorporabile sau independente

In ziua de astazi avem tot mai putin timp pentru gatit si spalat vase, asa ca electrocasnicele cele mai performante vin in ajutorul nostru. Cele mai moderne bucatarii trebuie sa fie dotate cu masini de spalat vase, mai ales ca preturile lor au scazut foarte mult, iar cei de la eMAG au disponibile o multime de modele incorporabile sau independente. Lista ofertelor este AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Ingrijire locuinta si tesaturi

Trecem la electrocasnicele mici care au reduceri mari. Aspiratoarele cu sau fara sac, verticale sau de mana, sau chiar roboti de aspirare, toate au reduceri mari la Saptamana electrocasnicelor. In plus, o multime de modele de fiare de calcat sau chiar statii performante de calcat se regasesc in ofertele eMAG. Toate ofertele din aceasta categorie pot fi gasite AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Preparat cafea si bauturi

In categoria de preparat cafea si bauturi avem disponibile printre ofertele eMAG in cadrul saptamanii electrocasnicelor mai multe espressoare automate sau manuale. In plus, gasiti si cateva storcatoare si fierbatoare la oferta. Lista cu promotiile poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate de bucatarie

Aparatele de bucatarie ne fac viata mult mai usoara si ne ajuta la prepararea celor mai gustoase retete. Tocmai din acest motiv reducerea de la eMAG pentru blendere, masini de tocat, roboti de bucatarie, masini de paine si prajitoare sau sandwichmakere sunt foarte bine venite. In plus, gasiti cateva oferte foarte bune pentru multicooker si alte aparate de gatit. Lista promotiilor e disponibila AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Articole de ingrijire personala

Mai multe oferte foarte avantajoase sunt disponibile atat pentru barbati cat si pentru femei la electrocasnicele necesare pentru ingrijirea personala. Epilatoarele si aparatele de ras si tuns sunt printre cele mai cautate oferte, insa sunt disponibile reduceri importante si pentru placi, perii, ondulatoare si uscatoare de par. Ofertele le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Articole pentru menaj

Ultima categorie de produse la reducere este cea a articolelor pentru menaj, care include oferte pentru tigai, oale, cratite, ustensile pentru gatit dar si vesela si pahare, dar si mobilier de bucatarie si textile necesare tot pentru bucatarie. Ofertele pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor