MENIU

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Cele mai mici preturi pentru electrocasnicele mici

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Ofertele incredibile de la cel mai mare retailer online din Romania continua si azi pentru electrocasnicele mici.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Ofertele din promotie pot fi consultate AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Oferte mai bune ca niciodata in aceasta promotie ce dureaza o saptamana. Toate electrocasnicele sunt vizate de mari reduceri, insa de aceasta data noi ne concentram pe cele mai interesante oferte de electrocasnice mici. Iata ce am gasit:

eMAG – Saptamana electrocasnielor – Aspirator fara sac Star Light

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru una spirator fara sac de la Star Light. Acest aspirator are un spatiu de depozitare pentru praf care poate fi foarte usor curatat si are volum generos de 1.8l. Tubul este telescopic, puterea aspiratorului ajunge la 1000W si e dotat cu filtru special HEPA. Pretul are o reducere record de 40% si poate fi vazut AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Statie de calcat Tefal Optimo

Continuam cu o alta oferta pentru un produs electrocasnic de cea mai buna calitate: statia de calcat Tefal. Modelul Optimo de statie de calcat de la Tefal e dotat cu o talpa speciala din ceramica, puterea sa este de 2300W si are rezervor de apa de 0.7l. Mai multe detalii si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Blender Star Light

Blenderul de la Star Light are o reducere de 50% din pret in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor si ajunge la un pret incredibil de mic. Nu mai aveti nicio scuza pentru a nu manca sanatos, acum tot ce aveti nevoie este foarte accesibil. Iata oferta AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Mixer de mana Gorenje

Un alt produs electrocasnic ce costa sub 100 de lei este acest mixer de mana de la Gorenje. Oferta include un discount de 40%, mixerul este unul de foarte buna calitate, are 425W putere, e dotata cu 5 viteze si impulsuri. Oferta completa poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Espressor manual DeLonghi

DeLonghi este unul dintre cele mai bune branduri care produse espressoare in intreaga lume, iar aparatele lor sunt destul de scumpe, insa la eMAG gasiti doar in aceasta perioada unul din cele mai ieftine espressoare cu reducere de 45%. Modelul de la DeLonghi este unul manual dar care e dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino, lucreaza sub presiune de 15bar si are rezervor de 1l. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Storcator de citrice

Ultima oferta pe care v-o recomandam este foarte avantajoasa si la fel ca si in cazul blenderului foarte avantajos pe care vi l-am prezentat mai devreme, va ajuta sa aveti un stil de viata mult mai sanatos. Storcatorul de citrice de la Beko beneficiaza de reducere de 31% si are putere de 40W. Puteti afla mai multe despre oferta la URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor