MENIU

eMAG.ro – Topul celor mai puternice laptopuri – ce prețuri au

eMAG.ro are reduceri la mai multe modele de laptopuri foarte performante.

eMAG.ro – Lista completă a celor mai puternice laptopuri e disponibilă AICI.

eMAG.ro are o serie de reduceri importante la unele modele de laptopuri. Noi am ales să vă prezentăm în continuare cele mai bune laptopuri disponibile în oferta magazinului online, configurații ideale pentru gaming sau alte activități.

eMAG.ro – Alienware 17

Laptopul Alienware 17 este unul dintre cele mai puternice din acest moment dintre cele de la eMAG.ro. Acest laptop e dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.8 Ghz, 17.3 inch display cu rezoluție excepțională Full HD IPS, touch scree, 16 Gb memorie internă și 1 TB mSATA. Placa video este una nVidia GeForce. Toate detaliile și prețul le găsiți AICI.

eMAG.ro – MacBook Pro 15 Retina

Un alt laptop foarte puternic este Mac Book Pro 15 care e dotat cu cel mai nou procesor Intel Quad Core i7 de 2.5 Ghz. Laptopul are 15.4 inch și retina Display. Memoria este una de 512 Gb SSD, AMD Radeon. Toată configurația și prețul le găsiți AICI.

eMAG.ro – Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3

Laptopul de la Lenovo este unul extrem de performant, ideal pentru gaming, dotat cu cele mai noi tehnologii. Ultrabook Lenovo ThinPad X1 are procesor Intel Core i7 de 2.4 Ghz, display-ul este unul de 14 inch, este dotat cu touchscree, spațiu de stocare este de 512 GB. Laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – Laptop Dell XPS 15

Acest laptop de la Dell este modelul Silver, dotat cu sistem de operare Windows 8.1 Pro, procesor Intel Core i7 de 3 Ghz și display generos de 15.6 UltraHD 4K dotat și cu Touchscreen. Laptopul e dotat cu placă video nVidia GeForce. Configurația completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro - Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3

Un alt Ultrabook Lenovo foarte puternic e disponibil la eMAG.ro. Acest laptop are o configurație extrem de puternică, procesor Intel Core i7 de 2.6 Ghz, display de 14 inch, 8 Gb SSD 240 Gb, placă video Intel Graphics HD și sistem de operare Winows 8.1 Pro. Consultați oferta AICI.

eMAG.ro – MacBook Pro 15 Retina

Cei de la Apple au mai multe modele de laptopuri foarte puternice, MacBook Pro 15 este unul dintre ele. Configurația sa cuprinde procesor Intel Quad Core i7 de 2.2Ghz cu ecran de 15.4 inch. Ecranul este de tip Retina. Mai multe informații dar și prețul pot fi găsite AICI.

eMAG.ro – Apple MacBook Pro 13

Laptopul Apple MacBook Pro 13 e dotat cu procesor Intel DUal Core i5 de 2.9 Ghz, displau cu ecran Retina de 13.3 inch, ușor de transportat, placă video Intel Iris Graphics 6100. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – Laptop HP Zbook 15

Un alt laptop foarte interesant și cu o configurație ce nu are cum să nu vă atragă atenția. Laptopul are procesor Intel Core i7, display de 15.6 inch Full HD. Placa video este una foarte puternic nVidia Quadro, iar sistemul de operare cu care vine preinstalat este Windows 7 professional plus upgrade gratuit la Windows 8 Pro. Oferta completă poate fi studiată AICI.

eMAG.ro – Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

eMAG.ro vine cu o ofertă foarte avantajoasă pentru puternicul laptop de la HP. Elite book Folio are procesor i7 de la Intel Core de 2.6 Ghz frecvență și ecran Full HD de 14 inch. Puteți afla prețul AICI.

eMAG.ro – Laptop HP Omen

Laptopul HP Omen folosește tehnologia Turbo Boost care oferă mai multă performanță atunci când este neceras. Procesorul Intel Core i7 are o frecvență de 2.5 Ghz, display de 15.6 inch Full HD și o memorie de 256 SSD, plus placa video nVidia GeForce. Prțeul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Acest laptop e dotat cu un procesor Intel Core i7 și este un laptop bussiness foarte performant cu display de 14 inch Full HD. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Laptop Gaming Asus

Un laptop dedicat special gamingului care are o configurație foarte puternică dar și o placă video și un display pe măsură. Procesorul este un Intel Core i7 cu ecran generos de 17.3 inch Full HD, IPS, memorie de 1 TB+SSD de 128 Gb. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Laptop Apple MacBook 12

O reducere de la eMAG.ro este disponibilă pentru extraordinarul laptop de la Apple, MacBook 12 care e dotat cu procesor Intel Dual Core de 1.2 Ghz. Este un laptop de dimensiuni mici care e foarte ușor de transportat, are 12 inch și ecran Retina. Prețul cu reducere poate fi găsite AICI.

eMAG.ro – Laptop Lenovo ThinkPad T440p

Laptopul Lenovo ThinkPad este un laptop care folosește tehnologiile de ultimă oră Intel Turbo Boost și Intel Turbo Boost 2.0. Laptopul are procesor Intel Core i7 de 2.5 Ghz. Prețul disponibil AICI.

eMAG.ro – Ultrabook Dell XPS 13

Ultimul laptop foarte performant pe care vi-l prezentăm este UltraBook Dell XPS 13 care are un procesor Intel Core i5 5200U cu o frecvență de 2.2 Ghz și display de 13.3 inch, UltraSharp QHD. Prețul poate fi găsit AICI.

 

Mai multe articole despre:
laptopuri reduceri emag emag.ro