MENIU

eMAG Revolutia Preturilor - Ultimele ore de promotie. Ce produse mai sunt cu 50% reducere

eMAG Revolutia Preturilor - Sunt chiar ultimele momente de promotie deosebita cu discounturi de pana la 50% pentru mai multe produse din oferta celui mai mare retailer online din Romania.

eMAG Revolutia Preturilor – Lista ofertelor poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia preturilor este cea mai agresiva promotie...cu preturile. Ofertele disponibile timp de 3 zile au subtiat foarte tare preturile pentru mai toate categoriile de produse. Mai jos, am facut si noi o selectie a categoriilor de produse peste care merita sa aruncati o privire si cateva recomandari care ne-au atras atentia chiar la prima privire peste oferte.

eMAG Revolutia preturilor – Telefoane mobile, tablete, gadgeturi

Prima categorie de preturi scazute este categoric cea de telefoane mobile, tablete si gadgeturi, dar in special telefoanele mobile sunt cele care atrag atentia, asa ca pe ele ne-am concentrat si noi. Va putem spune ca gasiti cateva telefoane foarte bune cu preturi mult reduse, printre care: Huawei P10 Plus, Apple iPhone 7, LG G6 si chiar Samsung Galaxy S7, dar si modele ceva mai vechi. Pe langa telefoanele mobile, gasiti multe tablete, smartwatch si bratari fitness, smart home, vr, huse, folii de telefoane, acumulatori externi si boxe portabile. Toate pot fi consultate AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Laptopuri, IT, Birotica si papetarie

Al doilea mare punct de interes al acestei promotii este cel al laptoprilor care au reduceri ce depasesc de multe ori 40%. Sunt vizate in special brandurile Acer, Lenovo, Asus, Dell, dar si Allview. Pe langa laptopuri gasiti si o multime de accesorii si periferice pentru acestea, componente pc, faminc, servere si retelistica, software, produse de birotica si papetarie. Consultati ofertele foarte bune AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizoare, electronice si aparate foto

Pe locul al treilea de interes dar si de nivel de reduceri se afla televizoarele. Aveti in cadrul televizoarelor doua categorii nedefinite de modele care au preturile scazute. In primul rand televizoarele cu diagonala mica de 50-80cm au discounturi fabuloase si pot fi achizitionate acum cu preturi pe care rar le vedeti, dar si televizoarele smart cu 4K ULTRA HD si diagonala de peste 120cm beneficiaza tot de reduceri mari de pret. Pe langa televizoare gasiti cateva oferte bune de proiectoare, aparate foto DSLR si compacte, casti audio, eBook readere si playere audio. Ofertele pot fi consultate amanuntit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Electrocasnice

La electrocasnice avem mai multe recomandari de la eMAG sa va facem: in primul rand, aceasta categorie are o subcategorie de Best Deals Electrocasnice in care gasiti chiar cele mai bune oferte care se epuizeaza cel mai rapid. Gasiti atat frigidere, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, aparate de aer conditionat dar si espressoare si alte produse. Puteti sa le vedeti pe toate AICI.

Pe langa aceste electrocasnice Best Deals, gasiti multe oferte foarte bune si pentru electrocasnicele mici si cele incorporabile, mixere, blendere, aparate pentru gatit dar si cadouri si produse de supermarket. Consultati ofertele AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Ingrijire personala, parfumuri, cosmetice

In special doamnele si domnisoarele sunt interesate de aceasta categorie, insa se regasesc cateva oferte foarte bune si pentru parfumuri de barbati, articole de sanatate si welness, aparate de tuns. Si aceasta categorie are o sectiune speciale de Best Deals din care va amintim ca sunt oferte cu reduceri ce ajungi chiar si la 66% pentru aparat de ras Remington, Epilator Philip, uscator, periuta electrica de la Oral B, cantar corporabil Star Light si multe altele. Pe toate le gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Mobila, Casa si Carti

Mobilierul are piese foarte bune in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor, chiar daca gama nu este una foarte diversificata. Gasiti cateva seturi de mobilier de gradina, de birou, saltele, perne pilote, lenjerii de paturi, halate si articole pentru bucatarie dar si pentru servirea mesei, mese de calcat si uscatoare de rufe, seturi de curatenie, mopuri, galeti, detergenti si produse de intretinere. Ofertele complete sunt afisate AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Jucarii si articole pentru copii

Pentru cei care sunt parinti de curand si au bebelusi, ofertele astea sunt excelente din cadrul Revolutiei Preturilor de la eMAG. Scutecele si cosmeticele de la eMAG inregistreaza discounturi record, dar si alte articole de hrana si accesorii, articole de sanatate si monitorizare, jucarii de bebelusi, set de constructii, jocuri de societate, papusi, plusuri, masinute si jucarii creative. Oferta o puteti consulta AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Auto Bricolaj si Petshop

Se apropie perioada concediilor la mare si la munte, aveti grija sa fie masinile dotate cu anvelope corespunzatoare, mai ales ca preturile lor au scazut foarte mult la eMAG, in plus si navigatiile GPS si ale electronice pentru auto s-au ieftinit. Intreaga categorie auto, bricolaj si petshop are o multime de oferte pe care le puteti consulta AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Fashion si Sport

Ultima recomandare pe care v-o facem din aceasta promotie este pentru categoria Fashion si Sport. Gasiti o multime de ceasuri elegante de dama, dar si accesorii, biciclete, role si skateboarduri, incaltaminte si imbracaminte sport si casual si o multime de oferte de echipament de alergare, fotbal, baschet, tenis, inot si multe altele. Pe toate le gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor OLED Smart LG

Brandul LG este renumit pentru calitatea televizoarelor pe care le produce dar si preturile destul de avantajoase in foarte multe cazuri. Acum este cazul unui televizor cu cea mai mare reducere de pret de la eMAG, de 47%. Televizorul are un display OLED cu diagonala de 164cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Evident, televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – LED Smart Samsung

47% discount are si televizorul de la Smart care este mult mai accesibil ca pret fata de modelul prezentat anterior. Televizorul LED Smart Samsung are o diagonala de 108cm si costa mult sub 2.000 de lei. Rezolutia la care reda imaginile acest televizor este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor curbat Smart Sony Bravia

Sony Bravia este o gama larga de televizoare de foarte buna calitate care au avut mare succes la public. Noi va prezentam si va recomandam acest model care la Revolutia Preturilor de la eMAG are o reducere de 43%. Diagonala acestui televizor este uriasa de 139cm, rezolutie 4K ULTRA HD si un display LED. Televizorul foloseste sistemul de operare Android. Toate detaliile si pretul sunt de gasit LA URMATORUL LINK.

eMAG Revolutia Reducerilor – Televizor VEDETA Philips

L-am numit pe acest televizor de la Philips o adevarata VEDETA a ofertelor de la eMAG pentru ca are un ecran ce impresioneaza: 189cm diagonala a ecranului, toate functiile smart disponibile, utilizeaza sistemul de operare Android si reda imagini impecabile la 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Reducerilor – Televizor curbat LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam are un ecran deosebit, display curbat care reda imagini la rezolutia cea mai buna de pe piata 4K UTLRA HD, display care este usor curbat pentru a da o experienta de vizionare uimitoare. Televizorul OLED are diagonala de 164cm si pretul sau cu 37% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge

Una dintre cele mai mari reduceri de pret dintre telefoanele mobile le are poate in mod surprinzator chiar unul dintre cele mai performante telefoane mobile ale momentului. Este vorba despre Samsung Galaxy S7 Edge care beneficiaza de 30% reducere pentru modelul dotat cu 32GB spatiu de stocare. Desigur, acest telefon mobil foloseste si functia 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta cu reducere o puteti vedea AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon LG G6

21% discount are si telefonul  G6  de l Lg. Acest model e dotat cu 32GB spatiu de stocare, functie 4G si display de cea mai inalta calitate Full Vision cu rama subtire, intr-un corp de sticla si metal premium. Experienta de navigare cu acest telefon este una premium datorita imaginilor de calitate si configuratiei puternice. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Apple iPhone 7

Telefonul mobil Apple iPhone 7 aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare. Este renumit pentru calitatea tehnologiei folosite, este cel mai nou model din gama celor de la Apple si inregistreaza foarte rar reduceri de pret chiar si la eMAG. Acum puteti achizitiona modelul dotat cu doar 32GB spatiu de stocare la un pret mai mic cu 13%. Oferta si restul detaliilor sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon mobil Allview X3 Soul Plus

Reducere record de pret pentru telefonul mobil Allview X3 SOul Plus care este un telefon foarte puternic si e produs chiar la noi in tara. Telefonul are functie de Dual SIM, memorie de 32GB si functia 4G incorporata. In plus, telefonul are un procesor cu frecventa de 1.8 Ghz, 8 core, ecran full HD de 5.5 inch si o camera principala de 8mp. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon Huawei P9 Lite

Ultimul telefon mobil care ne-a atras atentia din oferta eMAG Revolutia Preturilor este Huawei P9, un telefon care poate concura lejer cu toate cele mai noi de pe piata, avand tehnologie de ultima ora, calitate desavarsita si un mare avantaj al pretului care mai beneficiaza si de 26% reducere in acest moment. Telefonul are memorie de 16GB si functie Dual SIM. Toate detaliile pot fi consultate AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Storcator de fructe si legume Gorenje

Nu doar ca beneficiati de un pret redus cu peste 50% in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor, insa va schimbati si stilul de viata cu unul mult mai sanatos odata cu achizitia storcatorului de fructe si legume de la Gorenje. Acest storcator este ideal pentru prepararea sucurilor naturale, are o putere de 800W, recipientul pentru suc e de 1l si cel pentru pulpa de 2l. Storcatorul are 2 viteze si un tub de alimentare larg. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Espressor automat Krups Latt’espressSilver

Daca aveti pofta de o cafea buna pe care sa o savurati in fiecare dimineata, e momentul sa profitati de reducerea de 45% a espressorului automat Krups. Acest espressor are putere de 1450W, lucreaza sub o presiune de 15bar, are display LCD si functie One Touch Cappuccino. Volumul rezervorului de apa este de 1.7l si are disponibile 6 selectii. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase de la Bosch se regaseste la eMAG in stoc limitat tocmai pentru ca are o reducere de 50% si este foarte cautata. Masina poate spala pana la 9 seturi de vase deodata, are 5 programe diferite de spalare si este o masina SLIM, avand doar 45cm latime. In plus, masina de spalat vase face parte din clasa energetica A+ si are un exterior din inox care poate fi curatat si intretinut cu foarte mare usurinta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aspirator fara sac Heinner

50% discount pentru aspiratorul fara sac de la Heinner care are o putere de 1200W. Aspiratorul are capacitate de stocare de 2l de praf in recipientul special care poate fi curatat cu multa usurinta, e dotat cu tub telescopic din metal pentru a putea ajunge chiar si in cele mai indepartate colturi ale incaperii. Aspiratorul e dotat si cu filtrul HEPA. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Fier de calcat Tefal Turbo Pro

Ultima oferta foarte avantajoasa cu discount de 50% pe care am gasit-o si v-o prezentam in acest articol este pentru un fier de calcat Tefal Turbo Pro. Fierul de calcat are putere de 2600W, talpa de foarte buna calitate autoclean Airglide. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica Samsung

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru o combina frigorifica produsa de Samsung si care are discount de 33% in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor. Combina are doua usi, volum de depozitare de 310l, face parte din clasa energetica A+ si are functia speciala Full No Frost pentru a nu produce gheata. In plus, combina este dotata si cu display si dispenser de apa pe usa superioara, iar inaltimea combine este de 185cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Colours Whirlpool

Tot in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor se gaseste si oferta pentru masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool. Aceasta masina de spalat rufe beneficiaza de o reducere de 33%, este un model SLIM ce are dimensiuni reduse si poate fi usor depozitata intr-o locuinta sau o baie cu spatiu restrans. Masina de spalat are 1200 RPM, o capacitate de incarcare de pana la 6kg, face parte din clasa energetica A+++ fiind foarte economicoasa si are si un display LCD pentru afisarea programelor. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Cuptor si plita incorporabile

Un pachet special ce include atat un cuptor cat si o plita, ambele incorporabile, beneficiaza de un pret redus cu peste 800 de lei in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor. Cuptorul este de la Whirlpool si are volum de 65l, face parte din clasa energetica A si este multifunctional, avand 8 functii printre care si cea de autocuratare hidrolitica, ghidaje telescopice, butoane retractabile, grill, decongelare si un strat exterior de inox antiamprenta care se curata usor.

Plita este si ea incorporabila si e produsa tot de Whirlpool, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare, aprindere electrica si exteriorul este tot din inox. Pretul intregului pachet poate fi consultat AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Samsung Galaxy S6 Edge

Acest model de telefon mobil are avantajul faptului ca desi nu este varf de gama, a fost lansat cu putin timp inainte de S7 care este cel mai nou model, astfel ca tehnologia este mult asemanatoare, insa preturile pentru modelul S6 Edge sunt semnificativ mai mici. La eMAG Revolutia Preturilor, modelul White al telefonului Samsung Galaxy S6 Edge beneficiaza de 16% discount, are o memorie de 32GB si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefonul mobil Apple iPhone 7

Continuam prezentarea ofertelor cu cel mai nou model de la Apple: iPhone 7. Va prezentam pretul la reducere in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor pentru modelul dotat cu memorie speciala de 256GB, JET BLACK. Oferta include un discount semnificativ si o gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Samsung Galaxy S7

Cea mai mare reducere si cea mai buna oferta pe care noi am gasit-o pentru telefoanele de top in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor este cu siguranta pentru modelul de telefon mobil Samsung Galaxy S7 care are un discount de 32GB. Telefonul e dotat cu functie 4G si are pretul redus cu 30%, pe care il gasiti AICI.

eMAG Revolutia Reducerilor – Desktop PC HP EliteDesk

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru un sistem dekstop PC HP EliteDesk 705 G2 DM care e dotat cu procesor AMD PRO ce are o frecventa de 1.6 Ghz, 8GB memorie, 128GB spatiu de stocare de tip SSD. Sistemul are preinstalat sistemul de operarea Windows 7Pro cu update Windows 10Pro si in pret este inclus si un cadou. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Desktop Serioux Classic C5

Continuam cu un desktop produs de Serioux, modelul Classic C5 ce are in dotare procesor Intel Celeron Dual Core N 3050 CU frecventa de 1.6 Ghz. Ssitemul are o memorie de 2GB RAM si spatiu de stocare 500 GB HDD, dar si o placa video INTEL HD Graphics. Pretul acestei configuratii este unul uimitor de mic si poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Sistem desktop PC Lenovo IdeaCenter 300

Lenovo este un brand renumit pentru productia de laptopuri dar si desktopuri cu configuratii puternice si la preturi foarte avantajoase. Este si cazul acestui desktop Lenovo IdeaCenter 300 care are procesor Intel Core i3 cu frecventa de 3.6 Ghz Skylake, 8 GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plus, desktopul este dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW, dar si placa video nVidia GeForce GTX 750 de 2GB. Oferta cu reducere de 32% poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Apple iPad mini 2

Apple iPad Mini 2 este una dintre cele mai ravnite tablete produse de Apple pentru ca ofera calitatea pe care orice iPad o are in dotare, dar si un pret ceva mai avantajos fata de celelalte modele. Tableta are o garantie de 24 de luni si spatiu de stocare de 32GB. Tableta poate fi conectata la internet prin wifi. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Tableta Samsung Tab A T580

10% reducere pentru tableta Samsung Tab A T580, model 2016. Tableta e dotata cu un procesor Octa Core cu frecventa de 1.6 Ghz, 2GB RAM si spatiu de stocare de 16GB. Aceasta tableta are un display cu diagonala de 10.1 inch. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Tableta Asus ZenPad

Trecem la oferte ceva mai accesibile pentru un buget mediu sau chiar redus. Modelul Asus ZenPad 10 are display de 10.1 inch, procesor foarte performant Quad Core cu frecventa de 1.2 Ghz, 2GB RAM, 16GB memorie. Tableta are un pret redus cu 16% si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica Sharp

Combina frigorifica de la Shar are si ea reducere de 53% in cadrul promotiei eMAG Revolutia Reducerilor. Combina face parte din clasa energetica A++, are functie Advanced No Frost si inaltime de 186cm. Este dotata cu doua usi si volumul total de depozitare in cadrul celor doua compartimente este de 324l. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Camera Video Sport Smailo Play

Desi este o camera produsa sub un brand mai putin renumit, calitatea sa este una foarte buna, iar pretul are discount de 49% in cadrul ofertei eMAG Revolutia Preturilor. Camera video este una sport care are functie de WIFI, filmeaza la o rezolutie Full HD 1080P si costa putin peste 200 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor LED Smart Samsung

Din cadrul categoriei de televizoare disponibile la oferta am selectat unul produs de Samsung, calitatea este astfel asigurata, insa si pretul e unul foarte avantajos, avand reducere mult peste 50%. Televizorul are disponibile toate functiile Smart, poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din locuinta, diagonala ecranului este de 152cm si rezolutia cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Frigider Gorenje

Frigiderul Gorenje este foarte elegant, are un design inedit si un maner aparte, este dotat cu o singura usa si face parte din clasa energetica A++. Frigiderul are volum de depozitare generos de 260l si inaltimea sa este de 154cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat Haier

45% discount pentru aceasta masina de spalat rufe produsa de Haier, in cadrul ofertei eMAG Revolutia Preturilor. Masina are o capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++, avand un consum mic de energie electrica. Oferta poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica AEG

50% reducere reala de la eMAG in cadrul promotiei de exceptie Revolutia Preturilor, pentru aceasta combina frigorifica AEG. Combina e dotata cu doua usi, are un volum de depozitare in cele doua compartimente de 312l, face parte din clasa energetica A++ si are inaltimea de 185cm. In plus, combina e dotata si cu display, touch control, iar exteriorul este din inox antiamprenta foarte usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Laptop Asus

Continuam prezentarea ofertelor cu laptopul de la Asus care e si el dotat tot cu un procesor Intel Core i7 de 2.5 Ghz Skylake. Laptopul are display normal de 15.6 inch, 4GB memorie si un spatiu de stocare foarte generos de 1TB. Placa video a acestei configuratii este nVidia GeForce 940MX de 2GB. Pretul cu 13% discount poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – HP

HP este un brand foarte renumit in producerea de laptopuri de mare calitate, asa cum este si cazul modelului z3c11ea. Laptopul este dotat cu procesorul Intel Core i7 6500U, are memorie de 4GB DDR4 si HDD 500GB. Toate detaliile ofertei le gasesti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Laptop Acer Aspire

18% are discount si laptopul Acer Aspire care e dotat cu procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.7 Ghz, unul dintre cele mai bune procesoare, construit pe arhitectura Kaby Lake, display cu diagonala de 15.6 inch ce reda imagini la rezolutie Full HD si are memorie de 4GB si spatiu de stocare de 256GB SSD. Placa video este nVidia GeForce GTX 950M de 2GB si sistemul de operare preinstalat acestei configuratii este  Linux. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – LED Star Light

Primul televizor pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol din promotia eMAG Revolutia Preturilor este si unul dintre cele mai ieftine dintre cele ce au diagonala de peste 125cm. Acest televizor reda imagini Full HD, are conectivitate HDMI, CI+ si USB port. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor LED Wellington

Continuam cu un televizor ce are diagonala de 127cm, reda imagini tot la o calitate Full HD si beneficiaza in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor de un discount de 21%. Acest televizor are display de tip LED si oferta completa cu toate detaliile si pretul o puteti consulta AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Vision Touch

Desi este un brand foarte putin cunoscut, acest model de televizor de la Vision Touch are un raport calitate pret imbatabil si este de foarte buna calitate. Televizorul are 127cm diagonala a ecranului si rezolutia sa este Full HD. Oferta completa este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Smart Tech

Tot in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor este disponibila si o alta oferta pentru un televizor cu ecran LED ce poate reda imagini la calitate Full HD, produs de Smart Tech. Televizorul are diagonala de 127cm si pretul beneficiaza de reducere de 24%. Oferta merita consultata AICI.

 

eMAG Revolutia Preturilor – Orion

Creste procentul de reducere si ajunge la 28% pentru televizorul produs de Orion care are si un ecran mai mare fata de modelele prezentate precedent: 140cm. Rezolutia este full HD si experienta de vizionare una foarte placuta. Pretul televizorului il gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor Smart Android Philips

Trecem si la primul televizor Smart care are pret foarte bun si poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din casa dumneavoastra. Televizorul foloseste sistemul de operare Android, este produs de Philips si are diagonala de 139cm si rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Philips

Tot de la Philips este si ultimul televizor pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol. Acest model are reducere de 31%, diagonala display-ului este de 139cm, rezolutia sa e cea mai buna de pe piata 4K ULTRA HD si are disponibile toate functiile Smart. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aspirator cu sac Bosch

Continuam prezentarea ofertelor best deals electrocasnice din cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor cu o oferta excelenta ce are discount de 43% pentru aspiratorul cu sac de la Bosch. Acest aspirator dezvolta o putere de 700W, rezervorul are 3.5l, e dotat cu tub telescopic din metal, filtru PURE AIR si are culoarea neagra. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Statie de calcat Tefal Easypressing

Statia de calcat Tefal Easypressing are talpa Ultragliss, rezervor de apa de 1 litru si va ajuta sa indepartati cu usurinta cele mai incapatanate cute intr-un timp redus la jumatate. Presiunea aburului este una ridicata si ofera rezultate perfecte intr-un timp scurt. Pretul are reducere de 50% la eMAG Revolutia Preturilor si poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Mini Blender Philips

Pret excelent pentru mini blenderul de la Philips. Acest blender are putere de 220W, volumul recipientului este de 0.4l si are o singura viteza. Oferta completa cu toate detaliile si pretul redus cu 55% pot fi gasite AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Apple iPhone 7

Va prezentam si modelul cel mai ieftin de Apple iPhone 7, diferenta de pret este facuta de memoria acestuia. Modelul actual are doar 32GB, suficient pentru a stoca o multime de imagini, fotografii, dar si aplicatii. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor - Samsung Galaxy S7 Edge

Unicitatea acestui model de telefon mobil de la Samsung consta in marginile rotunjite care ofera nu doar un design deosebit, dar si accesibilitate la meniul special. In ciuda imaginii futuristice de care da dovada, pretul telefonului este unul foarte avantajos, mai ales dupa reducerea cu 23% a pretului in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor. Oferta o puteti consulta si voi AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon Apple iPhone 7 Plus

Cu display-ul ceva mai mare fata de modelele precedente, iPhone 7 Plus are in dotare cea mai noua si mai de calitate tehnologie produsa de Apple. Pretul telefonului este unul destul de costisitor insa beneficiati de o garantie de 24 de luni si o reducere in acest moment in promotie eMAG Revolutia Preturilor. Oferta merita consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – iPhone 5S

Desi este un model vechi, cel mai vechi model care inca se comercializeaza, acest telefon mobil si-a dovedit durabilitatea si calitatea de-a lungul timpului. Tehnologia cu care e dotat face fata cu usurinta cerintelor actuale ale aplicatiilor disponibile, iar pretul este indiscutabil foarte avantajos, beneficiaza si de un discount consistent de 12% de la promotia eMAG Revolutia Preturilor. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Desktop HP EliteDesk

Tot 32% are reducere si desktopul PC HP EliteDesk 705 G2 MT care are procesor AMD de 3.6 Ghz. Calculatorul are o memorie de 8GB si spatiu de stocare 128GB SSD pentru transfer de date de mare viteza. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Lenovo IdeaCenter 200

Revenim la brandul de mare incredere Lenovo pentru a va prezenta un alt model IdeaCenter 200 care e dotat cu procesor Intel Core Celeron de 1.5 Ghz pe o arhitectura clasica Broadwell, 4GB memorie si 500GB spatiu de stocare. Desktopul costa sub 1.000 de lei si are reducere de 26%, e dotat cu o placa video Intel HD Graphics si aveti doua cadouri speciale de la eMAG la achizitionare. Oferta completa poate fi vazuta AICI.

Mai multe articole despre:
null