MENIU

eMAG resigilate – Top 6 cele mai interesante oferte pe care le gasesti acum la resigilate

eMAG Resigilate – Constant cei de la eMAG au promotii foarte interesante pentru produsele resigilate sau cu ambalajul deteriorat sau desfacut.

eMAG resigilate – Lista cu toate produsele cu reduceri poate fi gasita AICI.

eMAG Resigilate – Am selectat 6 oferte foarte interesante si avantajoase, cu discounturi mai mari ca niciodata ce se regasesc in ofertele de resigilate de la eMAG. Cel mai mare retailer online din Romania organizeaza periodic promotii prin care scade mult preturile resigilatelor.

eMAG resigilate – Telefon mobil Asus ZenFone 2

Incepem cu un telefon mobil foarte performant dar si foarte ieftin. Reducerea pentru acest telefon este generoasa, iar gadgetul are o multime de functii, printre care cea de 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza, dar si administrarea simultana a doua cartele SIM. Spatiul de stocare al telefonului este de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Televizor LED UTOK

Asemenea pret avantajos pentru un televizor atat de performant gasiti foarte rar. Televizorul de la UTOK are un display cu diagonala de 102cm si rezolutie FUll HD, fiind un display de tip LED. Pretul la promotie poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Sistem desktop PC Lenovo Idea Center

Sistemele desktop sunt mult mai avantajoase fata de laptopuri, puteti cumpara cu acelasi buget  o configuratie mult mai puternica. Va recomandam o configuratie uluitor de buna pentru doar putin peste 1.000 de lei. Sistemul Deskstop PC Lenovo IdeaCenter are un procesor Intel Pentium de 1.6Ghz, 4 GB memorie si 500GB spatiu de stocare, dar e dotat si cu unitate optica si placa video Intel HD Graphics. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG resigilate – Scuter electric FreeWheel Monster

Scurterul electric de la FreeWheel Monster are rotile de 6.5 inch, o autonomie de 20 km si suprafata sa este foarte rezistenta fiind din carbon. Toate detaliile ofertei si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG resigilate – Laptop Apple MacBook Air 11

Laptopurile produse de Apple sunt in general destul de costisitoare, tocmai din acest motiv merita vanate toate ofertele importante precum cea pe care v-o recomandam. Apple MacBook Air 11 are procesor Intel Dual Core i5 de frecventa 1.6 Ghz pe o arhitectura Broadwell. Laptopul e de dimensiuni mici si poate fi transportat usor, are doar 11.6 inch, 4GB memorie si 256gb SSD si o placa video Intel HD Graphics 6000. Toate informatiile le gasiti AICI.

eMAG resigilate – Apple iPad Pro

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o tableta produsa tot de Apple care are un pret foarte bune: Apple iPad Pro. Tableta e dotata cu display generos cu diagonala de 9.7 inch, are spatiu de stocare de 256GB si foloseste tehnologia 4G pentru conectare la internet de mare viteza. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag