MENIU

eMAG resigilate – Reduceri de 45% intr-o promotie speciala! Ce produse sunt vizate

eMAG are o promotie speciala pe care a demarat-o chiar astazi, pentru produsele electrocasnice resigilate. 

eMAG – Toate electrocasnicele resigilate cu reduceri de pana la 45% pot fi gasite AICI.

eMAG a dat startul chiar la inceputul aceste saptamani unei promotii incredibil de avantajoase. Resigilatele electrocasnice au reduceri de pana la 45%. Am ales si noi cateva oferte care ne-au impresionat si va prezentam detaliile ofertelor, mai jos:

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Aceasta masina de spalat rufe de la Hotpoint este un model slim, adica are dimensiuni mult reduse si este ideala pentru o locuinta cu spatiu restrans, insa capacitatile ei sunt la fel de puternice ca ale unei masini normale. Masina are 1200 RPM, capacitate de incarcare record de 7kg si face parte din clasa energetica A+++. Oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

O alta masina de spalat rufe foarte performanta ce beneficiaza de o reducere impresionanta de la eMAG este masina Whirlpool. Aceasta masina de spalat prezinta o serie de zgarieturi superficiale, are functie 6th sense colours, capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta pentru produsul resigilat este AICI.

eMAG – Combina frigorifica BEKO

Trecem acum la o alta categorie de electrocasnice: combinele frigorifice. Modelul de la Beko este unul foarte avantajos si economicos, face parte din clasa energetica A+, e dotat cu functie Neo Frost pentru a nu produce gheata si are inaltime de 185cm. Exteriorul este din inox antiamprenta de cea mai buna calitate. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina Arctic

Combina frigorifica de la Arctic este produsa chiar in Romania si este de cea mai buna calitate, avand un pret extrem de avantajos. Combina are volum de depozitare de 321l in cele doua compartimente, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 201cm. In plus, combina e dotata cu functie No Frost pentru a pastra alimentele proaspete o vreme indelungata. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Beko

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie in acest moment pentru ca este foarte avantajoasa si va salveaza o multime de energie si timp. Masina de la Beko poate spala pana la 12 seturi de vase deodata, e dotata cu 6 programe diferite si face parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Aragaz mixt electrolux

Pret mult scazut pentru aragazul mixt de la Electrolux. Aragazul e dotat cu 4 arzatoare ce functioneaza pe gaz si un cuptor electrica. Aprinderea este integrata si e dotat cu functie de grill. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Frigider Haier side by side

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol cu resigilate de la eMAG este pentru frigiderul de la Haier care este de tip side by side. Acest frigider are un design special, inaltimea sa este de 190cm si exteriorul e din sticla argintie. Frigiderul face parte din clasa energetica A+++, e dotat cu functie No Frost si are un volum de depozitare de 792l. Pretul il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag resigilate