MENIU

eMAG Resigilate - 11 oferte perfecte

eMAG resigilate – Oferte foarte bune pentru o multime de produse resigilate de la cel mai mare retailer online din Romania.

eMAG – Lista completa de resigilate poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o rubrica permanenta de produse resigilate pe care le updateaza constant. Astfel ca mereu poti sa gasesti oferte noi si mai bune. Noi ne-am uitat astazi peste produsele resigilate si am ramas surprinsi de preturile foarte bune.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy Note 8

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un telefon mobil de ultima generatie care are si o reducere pe masura: Samsung Galaxy Note 8. Telefonul are functie Dual Sim, o memorie generoasa de 64Gb dar si functia 4G. Oferta include si cateva fotografii cu produsul resigilat pentru a vetea urmele de folosire si zgarieturile fine din cauza carora are asemenea reducere. Oferta si pozele sunt AICI.

eMAG Resigilate – Apple iPhone X

Un alt telefon mobil foarte ravnit si apreciat este Iphone X de la Apple. Acest telefon mobil are si el tot ca precedentul si o memorie generoasa de 64GB, si functie 4G, dar si un discount consistent. Produsul are mici urme de folosire si zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis. Telefonul are garantie de 24 de luni si posibilitatea de retur gratuit in 30 de zile. Oferta detaliata este AICI.

eMAG – Laptop Gaming Aspire Nitro 5

Continuam cu ofertele de resigilate dar schimbam categoria de produse si ajungem la laptopuri si gasim unul foarte avantajos dar si performant. E vorba de laptopul de gaming Aspire Nitro 5 care are o configuratie „racheta”. Beneficiaza de procesor AMD Quad Core FX 7th gen cu frecventa de 3 ghz, 15.6 inch display ce reda imagini impecabile Full HD, 8GB memorie si un spatiu de stocare de 256GB SSD. Oferta detaliata poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Iata ca printre produsele resigilate gasim si combina frigorifica de la Beko dar si alte electrocasnice mari foarte avantajoase. Aceasta combina de la Beko face parte din clasa energetica A+, are functie NeoFrost, e dotata cu dozator de apa pe usa superioara, iar exteriorul este din inox antiamprenta de cea mai buna calitate care e foarte usor de intretinut si curatat. Oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Uscator de rufe cu condensare Beko

Ramanem tot la brandul Beko care e unul de foarte buna calitate si care si-a castigat in timp recunoasterea atat la noi in tara cat si international. Uscatorul cu condensare de la Beko are capacitate de umplere a cuvei de pana la 8kg rufe, are 16 programe distincte si functie Smart Dry Heat Pump. Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta consumului de electricitate deoarece face parte din clasa energetica A+++. Oferta detaliata poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Samsung Galaxy S8 Plus

Cel mai cautat telefon mobil resigilat este cu siguranta Galaxy S8 Plus. Telefonul are usoare urme de folosire si zgarieturi, iar ambalajul original este deschis, insa daca va hotarati sa il achizitionati, nu trebuie sa va faceti griji, aveti posibilitatea de retur gratuit timp de 30 de zile. Telefonul are 64GB memorie si functie 4G, iar oferta ca resigilat o gasiti URMATORUL LINK.

eMAG resigilate – iPhone 7 Plus

Un alt telefon mobil foarte cautat de public este iPhone 7 Plus. Oferta pentru produsul resigilat este si mai populara pentru ca beneficiaza de o reducere de pret consistenta si siguranta posibilitatii de returnare in cazul in care va nemultumeste. Telefonul prezinta mici urme de folosire si zgarieturi fine. Modelul care se afla la reducere pentru produs resigilat are o memorie de 32gb. Oferta o gasiti URMATORUL LINK.

eMAG RESIGILATE – Samsung Galaxy J5

Si modelele mai vechi au mare cautare la eMAG, daca sunt resigilate, tocmai pentru ca preturile sunt foarte, foarte bune. Unul dintre cele mai bune exemple este modelul Samsung Galaxy J5, 2017, care are capacitate dual sim, 16GB memorie pentru a stoca o multime de fotografii, muzica, aplicatii si multe altele, dar si functie speciala 4G pentru internet de mare viteza. Oferta poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG resigilate – Huawei P9 Lite

Nu doar telefoanele mobile de la Samsung si Apple au reduceri mari de preturi, un model foarte avantajos este si Huawei P9 Lite care are o reducere consistenta. Telefonul prezinta zgarieturi fine si ambalajul original desfacut, in schimb are functie DUAL Sim pentru administrarea a doua numere de telefon simultan, memorie de 16GB si functie 4g. Toate detaliile le gasiti URMATORUL LINK.

eMAG resigilate – Apple Watch 2

Nu doar telefoanele mobile resigilate sunt la mare cautare la eMAG, ci si alte gadgeturi, cum ar fi ceasurile inteligente. Apple Watch 2 este un asemenea model foarte cautat, in special pentru ca modelul nou are un pret destul de mare, iar cel resigilate devine mult mai accesibil pentru un buget mediu. Ceasul are carcasa din aluminiu, 42mm, Black Sport Band. Toate detaliile le gasiti URMATORUL LINK.

eMAG RESIGILATE  - Ochelari VR Samsung Gear

Samsung Gear e un gadget impresionant care este foarte accesibil la achizitionare ca produs resigilat. Samsunt gear prezinta doar cateva urme usoare de folosire si zgarieturi fine, iar ambalajul original a fost deschis. Pretul sau il gasiti URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
null