MENIU

eMAG – Reduceri mari la bratari fitness si ceasuri inteligente

eMAG are reduceri mari in cadrul promotiei IT MOBILE DAYS chiar si pentru bratarile fitness si ceasurilor de tip Smartwatch.

eMAG – lista completa cu bratari fitness la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – lista completa cu ceasuri smartwatch poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie ce dureaza o saptamana numita IT MOBILE DAYS. In cadrul acestei promotii, au scazut foarte mult preturile pentru bratari fitness dar si pentru ceasurile inteligente de tip smartwatch. Noi am selectat cele mai ieftine modele din ambele categorii si vi le prezentam si vi le recomandam cu caldura.

eMAG – Bratara fitness Xiaomi Mi Band Fitness Monitor

Aceasta bratara a devenit cea mai ieftina din promotia eMAG dupa un discount generos de 23%. Bratara are o multime de functii utile si se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si poate functiona fara reincarcare timp de 30 de zile. Pretul foarte mic poate fi gasit AICI.

eMAG – Bratara fitness Technaxx

O alta brata foarte avantajoasa, de culoare roz, este modelul Technaxx TX38 care este dotat cu Bluetooth si este ideal pentru activitati precum jogging. Prezinta activitatea reala a pasului, distanta parcursa si caloriile arse. In plus, afiseaza ceasul si data si detine functia de vibrare pentru alarma si functie anti pierdere. Pretul are o reducere de 28% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Bratara fitness MyKronoz ZeFit2

eMAG are o oferta foarte buna si pentru o bratara fitness ceva mai puternica, dar cu un pret tot mic. Acest model de bratara fitness are disponibila functia wireless pentru o conectivitate mai buna. Pretul si toate detaliile tehnice pot fi gasite AICI.

eMAG – Ceas Smartwatch Pebble Time Round

Trecem la urmatoarea categorie de produse inteligente cu preturi foarte avantajoase: ceasurile smartwatch. Ceasul Smartwatch Pebble Time Round este de culoare argintiu, foarte elegant si are discount de 25%. Ceasul e subtire de numai 7.5mm si iti aminteste de evenimentele importante, mesajele primate, notificari ale aplicatiilor, apeluri, monitorizare fitness si somn. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Ceas smartwatch Motorola Moto 360

Ceasul smartwatch Motorola Moto 360 are un discount de 14% in acest moment la eMAG. Moto ramane fidel formei clasice a ceasului de mana si are un design rotund care maximizeaza zona de afisare asigurant in acelasi timp si confort. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Ceas Samsung Gear S2 Classic

Ultimul ceas pe care vi-l prezentam este acest Samsung Gear S2 care este celebru si renumit. Designul este extreme de elegant si pretul nu e atat de mare pe cate te-ai astepta, avand in aceasta perioada la eMAG o reducere de 17%. Consulta oferta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag