MENIU

eMAG – Reduceri ‘galactice’ pentru toata gama Galaxy de la Samsung – 20% discount

eMAG vine cu o serie de reduceri de-a dreptul galactice pentru cea mai buna si de succes gama de telefoane mobile de la Samsung: Galaxy.

eMAG – Lista cu toate telefoanele mobile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul in acest saptamana unei promotii ce aduce 20% reduceri pentru telefoanele mobile Samsung din gama Galaxy. Am ales si noi cateva dintre cele mai tari oferte si vi le detalie, mai jos:

eMAG – Samsunt Galaxy J7

Acest telefon mobil are o reducere de 27% in acest moment la eMAG, este un telefon mobil cu design foarte elegant, suficient de puternic, imbina stilul elegant cu functionalitatea si este foarte subtire. Telefonul dispune de un spatiu de stocare de 16GB, functie 4G si este disponibil in culoare GOLD. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Telefon Samsung Galaxy J5 Prime

Un alt model de telefon foarte avantajos, cu reducere de 25% la promotia eMAG, este telefonul Samsung Galaxy J5 Prime care are functie Dual SIM pentru a putea administra doua cartele cu numar deodata. Telefonul are procesor de tip Qad Core Cortex A53 ce are frecventa de 1.4 Ghz, cantareste doar 143de grame si foloseste sistemul de operare Android. Memoria sa este de doar 16GB insa poate fi marita cu ajutorul unui card microSD de pana la 256GB. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Acest model de telefon este varful de gama de la Samsung si este un telefon foarte performant, iar acum se gaseste la reducere cu 24% de la eMAG. Telefonul mobil este dotat si cu functia speciala DUAL SIM, pentru a putea administra doua cartele SIM deodata. Nu toate telefoanele din acest model au si aceasta functionalitate, iar stocul pentru aceste model este limitat la eMAG in acest moment. Memoria sa este de 32GB si e dotat si cu 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Modelul S7 Edge este cu un ecran putin mai mare fata de modelul initial dar si cu margini rotunjite pentru un acces mai facil la meniu, dar si pentru un design futurist si unic pe piata telefoanelor mobile. S7 Edge beneficiaza la eMAG chiar acum de reducere de 23%, pentru modelul dotat cu spatiu de stocare de 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S6

Desi este un telefon mobil ceva mai vechi, tehnologia sa este foarte actuala deoarece urmatorul model produs de Samsung a fost lansat la scurt timp dupa acesta. Telefonul este foarte performant, insa pretul lui a scazut foarte mult, nefiind varf de gama, spre bucuria fanilor Samsung care vor sa achizitioneze asemenea tehnologia la pret mic. Telefonul S6 are 32GB si functie 4G, iar pretul cu reducere de 18% poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung N920 Galaxy Note 5

Pentru cei care prefera un ecran foarte mare, la limita dintre tableta si telefon, modelul Galaxy Note 5 este ideal. Pretul acestui telefon mobil a scazut foarte mult si beneficiaza si de o reducere de la eMAG in aceasta perioada. Acest telefon e dotat cu 32GB si are si functie 4G, iar oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Galaxy emag telefoane samsung