MENIU

eMAG – Reduceri 30% pentru aparatele de aer conditionat! Top 10 cele mai ieftine modele

eMAG are o promotie speciala prin care reduce cu 30% pretul mai multor aparate de aer conditionat din oferta.

eMAG – Lista tuturor aparatelor de aer conditionat aflate la oferta poate fi gasita AICI.

eMAG are o promotie speciala pentru mai multe aparate de aer conditionat care au preturile reduse cu 30%. Am selectat si noi 10 modele de aparate de aer conditionat din oferta eMAG care sunt cele mai ieftine si cele mai cumparate din promotie, iar stocurile acestor modele se epuizeaza cel mai rapid.

eMAG – Aparat de aer conditionat Daewoo

Cel mai ieftin model al momentului de aparat de aer conditionat este produs de Daewoo si este de tip inverter. Aparatul are o putere mare de 12000 BTU si face parte din clasa energetica A++. Acest aparat de aer conditionat are functie turbo, functie de autorestart si un display ascuns. Pretul are o reducere de 41% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparatul Heinner

Un alt brand ce produce aparate de aer conditionat foarte avantajoase este Heinner. Modelul cel mai ieftin din oferta eMAG pe care vi-l recomandam are o putere de 9000 BTU, este foarte economicos facand parte din clasa energetica A++ si are display LCD, functie autorestart si de autodiagnoza. Oferta cu 24% reducere se epuizeaza foarte rapid, au mai ramas cateva aparate in stoc care pot fi gasite AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat Star Light

Acest aparat are si el un pret foarte avantajos, sub 1.500 de lei, are un mare avantaj fata de modelele precedente, kitul de instalare este inclus in pret. Aparatul e de tip inverter si nu are un consum ridicat deoarece face parte din clasa energetica A++. Aparatul e dotat cu display. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aer conditionat portabil Trotec

Brandul Trotec este renumit pentru aparatele de aer conditionat portabile disponibile pe care le produce si le comercializeaza la preturi mici. Modelul PAC 2000 S are o capacitate de racire de 7000 BTU, capacitate de dezumidificare de 1l/h si e dotat cu display timer. Pretul include un discount de 28% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparatul de aer conditionat Star Light ACM 12 BIN

Un alt aparat foarte avantajos produs tot de Star Light, un brand renumit pentru electrocasnicele ieftine, este modelul ACM 12BIN care este de tip inverter cu putere de 12000 BTU. Aparatul are Display, kit de instalare inclus si face parte din clasa energetica A++. Pretul este mult sub 1.500 de lei si are un discount semnificativ. Oferta este AICI.

eMAG – Aer conditionat LDK

Un brand mai putin cunoscut in Romania este LDK insa produce unul dintre cele mai ieftine si eficiente aparate de aer conditionat. Acest model pe care vi-l recomandam din oferta eMAG are o putere de 9000 BTU, de tip inverter si face parte din clasa energetica A++. Pretul cu 10% discount poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat portabil Trotec

V-am prezentat si mai devreme in cadrul articolului un aparat de aer conditionat portabil, foarte util daca locuiti in chirie si vreti sa puteti deplasa aparatul la plecare, sau pentru amplasarea temporara in anumite sali a aparatului. Tot de la producatorul Trotec va prezentam si aparatul PAC 2000E care are o capacitate de racire de 7000 BTU, debitul de aer este de 330mc/ORA, are furtun de evacuare inclus, telecomanda, display si asigura racirea rapida pentru incaperi cu spatiu de pana la 26mp. Oferta cu 21% discount poate fi gasita AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat Nordstar

Un aparat foarte avantajos de la Nordstar are pret sub 1.500 de lei, puterea sa este de 9000 BTU si foloseste tehnologia inverter, dar si un compresor de tip GMCC. Aparatul face parte din clasa energetica A+ si oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG  - Aer conditionat Vivax

Un design inedit dar si foarte avantajos are aparatul de aer conditionat produs de Vivax. Aparatul e de tip Inverter cu o putere de 9000 BTU pe ora, face parte din clasa energetica A++ si are functiile de autodiagnoza, autocuratare si autodetectie scurgeri de freon. In plus, mai sunt disponibile si functii de sleep mode si e dotat cu filtru Cold Catalys si filtru Anti-praf. Pretul cu discount de 12% poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat  TCL

Ultimul aparat de aer conditionat pe care vi-l recomandam din oferta speciala de la eMAG este de tip inverter, produs de brandul mai putin cunoscut TCl si are o putere foarte mare de racire de 12000 BTU. Acest aparat, in ciuda performantelor este ieftin si se incadreaza intr-un buget de sub 1.500 de lei. Oferta cu discount de la eMAG poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag aparate de aer conditionat