MENIU

eMAG – Promotie cu reduceri mari pentru electrocasnicele produse de Hotpoint si Indesit

eMAG are o promotie foarte importanta in aceste zile pentru electrocasnicele mari. Preturile sunt mult scazute.

eMAG – Lista cu toate electrocasnicele aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG are reduceri pentru electrocasnicele mari produse de doua branduri foarte bune: Hotpoint si Indesit. Am selectat si noi 6 dintre cele mai interesante oferte si vi le prezentam. Stocurile se epuizeza rapid.

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit Innex

Gama Innex de masini de spalat rufe de la Indesit este foarte populara si inregistreaza vanzari importante. Masina de spalat rufe Indesit Innex pe care v-o recomandam are o reducere de 400 de lei, capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM, display de tip LED si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat SLIM Hotpoint

Masinile de spalat model SLIM sunt printre cele mai cautate in acest moment pentru ca au dimensiuni reduse si ocupa spatiu putin, insa capacitatile lor sunt la fel de bune. Pretul pentru masina de spalat rufe SLIM Hotpoint are o reducere record de pret de 28%, capacitate de incarcare de 7kg, 1200RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Va recomandam o masina de tip SLIM si de la Indesit care beneficiaza de un discount cadou de 20%. Masina are capacitate de incarcare a cuvei cu rufe murdare de 6kg, 1200rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

eMAG – Combina frigorifica Indesit

Trecem la o alta categorie de electrocasnice mari care inregistreaza discounturi mari in acest moment: frigiderele. Aceasta combina frigorifica de la Indesit e dotata cu doua usi, 234l spatiu de depozitare, clasa energetica A+ si inaltime de 174cm. Pretul cu 23% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Frigider Hotpoint

Acest frigider de la Hotpoint e dotat cu o singura usa care e acoperita cu un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat. Frigiderul are inaltimea de 175cm si face parte din clasa energetica A+, iar volumul de depozitare al acestuia este unul generos de 346l. Pretul cu 26% discount poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam din cadrul acestei promotii in cadrul articolului este pentru masina de spalat vase incorporabila de la Hotpoint care poate spala 14 seturi simultan, are 11 programe diferite, 60cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag