MENIU

eMAG – Paradoxul cumparaturilor: electrocasnice mari cu preturi mici

eMAG are doar in aceasta saptamana promotia Zilele casei tale prin care reduce preturile pentru o groaza de articole, printre care si cateva electrocasnice mari.

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor mari ce au preturi mici poate fi consultata accesand LINKUL URMATOR.

eMAG are o promotie foarte interesanta, cu reduceri bune de tot pentru electrocasnicele mari. In mod paradoxal marca, cu cat electrocasnicele sunt mai mari, preturile devin tot mai mici. Oare pana unde o sa se ajunga?

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Am selectat pentru voi ‘spuma spumelor’ ofertelor de la eMAG si va recomandam pentru inceput o masina de spalat rufe foarte avantajoasa dar si foarte performanta. Masina de la Whirlpool are garantie de 24 de luni, insa aceasta poate fi prelungita. Masina e dotata cu functia 6th Sense Colours, are o capacitate de umplere a cuvei de 6kg, 1200 RPM, face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa include o reducere de pret de 24% de la eMAG si poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Trecem la un alt produs electrocasnic mare ce are reducere la fel de mare de la eMAG. E vorba despre o combina frigorifica produsa chiar in Romania, la Arctic, care e de cea mai buna calitate, drept dovada are si o garantie de 5 ani de zile. Combina are volum de depozitare pentru alimente in cele doua compartimente disponibile de pana la 266l, inaltimea combinei e de 181cm si face parte din clasa energetica A+. Pentru confortul vostru, combina e dotata si cu functia No Frost pentru a nu produce gheata si pentru a pastra alimentele proaspete o vreme mai indelungata. Toate detaliile ofertei eMAG ce include si un discount de 29% pot fi gasite AICI.

eMAG – Frigider Side by Side Heinner

Continuam cu o oferta foarte interesanta de la Heinner ce are pretul mult redus la eMAG. Frigiderele de tip Side by Side sunt cele mai cautate in aceasta perioada, ele sunt viitorul pentru ca dau un aspect futurist bucatariei voastre. Acest model de la Heinner este cel mai ieftin model de frigider de acest tip, de la eMAG, are volum de depozitare pentru alimente de 516l, face parte din clasa energetica A+, e dotat cu functia speciala Full No Frost, pe usa are amplasat si un display, inaltimea sa este de 178cm si exteriorul e inox painted. Aceasta oferta include 5 ani garantie la produs. Toate detaliile ofertei eMAG pot fi gasite AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Electrolux

Super, super oferta pentru masina de spalat vase de la Electrolux. Aceasta masina de spalat vase are dimensiuni slim, adica mult reduse, pentru a putea fi amplasata intr-o bucatarie mica si pentru a salva suficient spatiu in locuinta. Latimea masinii de spalat vase este de 45cm, insa capacitate ei de spalare este una foarte buna: 9 seturi simultan si 5 programe disponibile. Masina slim incorporabila de la Electrolux face parte din clasa energetica A+ si are la eMAG o reducere impresionanta de pret de 22%. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Aragaz Arctic

Ultima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru aragazul Arctic care e foarte ieftin si de cea mai buna calitate. Aragazul functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si functia Safety plus pentru protectie. Arzatoarele sunt cu eficienta ridicata si latimea aragazului este de 50cm. Toate detaliile ofertei eMAG ce include si o reducere de 22% pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
emag