MENIU

eMAG – Pana la 45% reducere pentru televizoarele Samsung. Promotie speciala

eMAG a dat drumul unei promotii incredibil de avantajoase pentru televizoarele de mare calitate produse de Samsung.

eMAG – Lista completa cu toate modelele de televizoare Samsung ce au reduceri poate fi consultata AICI.

eMAG are in pragul sarbatorilor o promotie speciala pentru televizoare Samsung. Aceste televizoare au reduceri de pana la 45%, ba chiar in unele cazuri se depaseste acest procent. Am ales si noi 7 dintre cele mai puternice si mai interesante oferte si vi le prezentam detaliat, mai jos.

eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam are o reducere de peste 50% si este pentru un televizor de exceptie. Televizorul are toate functiile Smart disponibile, o diagonala foarte generoasa de 152cm si rezolutia cea mai buna existenta pe piata: 4k ultra hd. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Televizor Smart Samsung

O alta oferta foarte buna este pentru un televizor Samsung cu diagonala chiar si mai mare, de 163cm, un televizor ideal pentru o incapere mare, o sufragerie uriasa unde sa iti poti invita toti prietenii pentru a savura experienta vizionarii unui film sau a unui eveniment sportiv. Acest televizor are display de tip LED si rezolutie 4K ULTRA HD si toate functiile Smart. Pretul il gasesti AICI.

eMAG – Televizor Samsung 176cm

Este probabil televizorul cu cea mai mare diagonala pe care il puteti cumpara la un asemenea pret ce beneficiaza de la eMAG de o reducere de moment ce ajunge la 45%. Televizorul este si Smart, poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din casa si are rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – Samsung UE32

Daca pana acum v-am prezentat doar modele de televizoare foarte performante si cu preturi ce necesita un buget mediu, de aceasta data va recomandam si calitate dar si un pret pentru un buget restrans. Acest model de televizor are diagonala de 82cm, ideala pentru un dormitor de dimensiuni medii, rezolutie 1920x1080 si conectivitate USB DVB-T/c dar si multe alte functii. Toate detaliile si pretul cu 43% reducere le gasiti AICI.

eMAG – Televizor Smart Samsung 121

Tot o reducere de 43% din pret are in aceasta perioada inainte de sarbatori si televizor LED Smart Samsung cu diagonala de 121cm si rezolutie UHD. Oferta ce costa putin peste 3.000 de lei poate fi consultata AICI.

eMAG – LED Curbat Samsung

Desi pare un televizor foarte costisitor, pretul este unul mediu pentru acest model dotat cu cea mai noua tehnologie. Televizorul LED de la Samsung are display Curbat care ofera o experienta de vizionare unica, diagonala sa ajunge la 123cm si imaginile redate sunt la rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Televizor LED Curbat

Tot un televizor cu display curbat este si acest model care costa doar putin peste 3.000 de lei, avand o reducere de 43%. Televizorul are toate functiile smart disponibile si se poate conecta la internet sau la dispozitivele mobile din casa voastra, diagonala display-ului de tip LED este de 138cm si are rezolutia FULL HD. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Samsung televizoare emag 4k ultra hd