MENIU

eMAG - Oferte foarte bune pentru telefoane mobile cu sistem de operare WINDOWS

eMAG are preturi mai bune ca niciodata pentru telefoanele mobile ce folosesc Windows.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG - Lista cu toate telefoanele mobile ce folosesc sistemul de operare Windows poate fi consultata AICI.

eMAG are mai multe telefoane mobile in oferta sa ce folosesc sistemul de operare Windows care este foarte intutiv si usor de folosit, in special de catre cei obisnuiti deja cu sistemul de pe laptopuri sau desktopuri.

eMAG - Telefonul mobil Microsoft 435 Lumia

Reducere de 15% pentru un telefon foarte bun de la Microsoft care foloseste sistemul de operare Windows. Telefonul are capacitatea de a administra doua cartele sim deodata si are memorie de 8gb. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Nokia Lumia 530

Un alt telefon cu sistem de operare Windows este acest telefon de la Nokia, modelul Lumia 530 care si el este capabil sa administreze doua cartele SIM. Telefonul are 3G si un procesor Quad Core de 1.2 Ghz. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Lumia 950

Un telefon ceva mai performant insa care are un pret rezonabil este Lumia 950. Acest telefon are functie 4g pentru internet si transfer de date de mare viteza si are un spatiu de stocare generos de 32GB. Pretul il puteti consulta AICI.

eMAG - Allview Impera S

Produs chiar in Romania, telefonul Allview Impera S are o configuratie foarte buna si un raport calitate pret excelent. Telefonul are si dual SIM, 3G si memorie de 8gb. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Microsoft Lumia 640XL

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru telefonul mobil Microsoft Lumia 640 XL care are capacitatea de a administra Dual SIm, memorie de 8GB si un discount de 17% disponibil chiar acum la eMAG. Oferta completa poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag