MENIU

eMAG – ofertă de 1 Decembrie – TOP 20 telefoane și tablete cu reduceri mari

eMAG vine cu o promoție de excepție chiar în ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Lista completă eMAG cu reduceri la telefoane mobile și tablete o puteți consulta AICI.

În continuare, noi am ales 20 de produse foarte interesante de la eMAG care au reduceri mari de 1 Decembrie și peste care chiar merită să aruncați o privire. Promoția eMAG de 1 Decembrie cuprinde reduceri mai la mai multe produse fabricate chiar în România.

Reducerile depășesc în cazul multor produse 30%. Modelele pe care vi le prezentăm în continuare sunt fabricate de către AllView, producător autohton de telefoane și tablete, produse care înregistrează reduceri de la eMAG de 1 Decembrie.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Telefon Allview A6 Lite

Telefonul Allview A6 Lite are o reducere de 34% de 1 Decembrie de la eMAG și are o configurație foarte bună: display de 4.5 inch, poate administra două cartele SIM deodată, memorie de 8Gb și cameră foto foarte performantă de 5Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview P6 Lite

Un alt model foarte performant este Allview P6 Lite care are Dual Sim, 33% discount în perioada 1 Decembrie, dar și o configurație cât se poate de bună: Display IPS de 5 INCH HD, camera foto principală de 8 Mp și care filmează Full HD. Prețul telefonului poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – AllView V1 Viper S4G

Telefonul Allview V1 Viper are și el reducere de la eMAG de 33% de 1 Decembrie și folosește cea mai nouă tehnologie 4G. Telefonul are 4INCH display IPS de tip OGS HD, două camere foto de 5 Mp și 8 Mp. Prețul e disponibil AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Telefonul Allview X2 Soul Mini

UN telefon cu un design foarte bun și de dimensiuni reduse este Allview X2 Soul Mini dar care are o configurație foarte bună de 16 Gb memorie, subțire de doar 5mm plus o reducere de 12% de 1 Decembrie. Puteți consulta oferta completă AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview P8 Energy

Telefonul Allview P8 Energy are o reducere de 22% de la eMAG de 1 Decembrie, poate administra două cartele sim deodată, are o baterie foarte rezistentă de 6000 mAh, folosește tehnologia 4G și are un display de 5.5 inch. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Telefon Allview P4 Life

Telefonul Allview P4 Life are una dintre cele mai mari reduceri de preț care constă într-un discount de 37%. Telefonul e dual sim, are memorie de 8 Gb și camera foto principaleă este de 5 Mp. Telefonul folosește sistemul de operare Android 4.4 și oferta completă poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Telefon Allview  V2 Viper

Un telefon de la eMAG ce are reducere de 1 Decembrie și pe care îl recomandăm pentru raportul excelent dintre calitate și preț este Allview V2 Viper. Telefonul este un dual sim de 16 Gb, 4G, display de 4.7 inch și două camere foto, cea principală de 8 Mp și cea secundară de 5Mp. Prețul e disponibil AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview X2 Soul

Telefonul Allview x2 Soul este unul foarte performant și cu un design de excepție. Gadgetul are o grosime de doar 5.55 mm, iar camerele foto cu care e dotat sunt excepționale, cea principală are un senzor de imagine de 13 Mp, iar cea secundară de 5Mp. În plus, telefonul are o memorie internă de 2Gb și spațiu de stocare de 16 Gb. Procesorul este un octa core foarte puternic. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview X2 Xtreme

O reducere importantă de la eMAG de 1 Decembrie are și telefonul mobil Allview X2 Xtreme dual Sim care are o memorie foarte generoasă pe care pot fi stocate foarte multe filmări și fotografii. Memoria are 64 Gb, iar telefonul folosește și tehnologia de ultimă oră 4G. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – AllView A5 Easy

Un telefon foarte ieftin disponibil în ofertă și care beneficiază și de discount de 15% este modelul A5 Easy de la Allview care e dotat cu un display de 4 inch și cameră de 5 Mp. Oferta completă poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Tabletă Allview AX4Nano Plus

O tabletă foarte puternică și cu un preț excelent de la eMAG de 1 Decembrie este Allview AX4 Nano Plus care e dotată cu procesor Cortex A7 Dual Core de 1.3 Ghz, display de 7 inch, 512 RAM și 8 Gb spațiu de stocare. Foarte important este că tableta e foarte puternică și e dotat cu funcția de WiFi, 3 G, GPS și Bluetooth. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Tableta Allview Viva q8 pro

O altă ofertă foarte bună pentru 1 Decembrie este pentru tableta Allview Viva q8 pro care e dotată cu procesor Cortex A7 QUAD Core de 1.2 Ghz, display de tip IPS cu diagonală de 8 inch, 1 Gb DDR3, 8 Gb spațiu de stocare și funcție de Wifi. Toate detaliile și prețul redus cu 14% poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Tableta Allview Viva i10G

Această tabletă are un preț special pentru 1 Decembrie de la eMAG, oferta specială este pentru tableta dotată cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz, display de 9.7 inch LCD Retina, 2 Gb RAM și 32 Gb spațiu de stocare. Tableta se poate conecta la internet atât prin Wi fi cât și prin 3G. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – AllView Viva H8 Life

O reducere de 29% este disponibilă pentru super tableta Allview Viva H8 Life. Tableta e dotată cu un procesor puternic de tip Cortex A7 Quad Core de 1.3 Ghz frecvență și display generos de 8 inch IPS. Oferta completă pentru tabletă poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Tableta Allview Viva H7 Xtreme

Un procesor Octa Core de 1.7 Ghz frecvență, cu display de tip IPS, memorie de 2Gb RAM și spațiu de stocare de 16 GB are tableta Allview Viva h7 Xtreme. Tableta se poate conecta la internet prin Wifi sau tehnologia 3G. Prețul poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – AllView Viva q8 pro

Această tabletă beneficiază de o promoție specială de la eMAG în perioada de 1 Decembrie. Tableta are un procesor Cortex A7 Quad Core de 1.2 Ghz, display de 8 inch IPS și spațiu de stocare 8GB. Tableta e dotată cu funcție de wifi. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview X2 Soul Pro

Telefonul mobil Allview X2 Soul Pro are o ofertă foarte avantajoasă de 1 Decembrie, poate administra două cartele SIM deodată, are memorie de 16 Gb și folosește funcția 4G. Oferta completă poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview P6 Qmax

O altă reducere foarte importantă de la eMAG de 1 Decembrie este pentru unul dintre cele mai avantajoase telefoane mobile. Allview P6 Qmax este un telefon ce are 9% reducere de preț. Oferta completă e disponibilă AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Allview V1 Viper

Unul dintre cele mai puternice telefoane are reducere de 33%. Telefonul mobil are funcția de 4G, un proces 4Core și display IPS de 5 inch HD OGS. Telefonul are două camere foto, una de 8 Mp iar cealaltă de 5 Mp. Oferta completă poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG de 1 Decembrie – Telefon Allview P6 Energy

Ultimul telefon mobil pe care vi-l recomandăm din cadrul promoției de la eMAG de 1 Decembrie este Allview P6 Energy, un telefon cu una cumulator foarte puternic, de 5000 mAh și o reducere de preț de 18%. Oferta completă este AICI.

 

Mai multe articole despre:
1 decembrie reduceri telefoane emag tablete