MENIU

eMAG – Masinile de spalat rufe au reduceri de pana la 25%. Care sunt cele mai ieftine modele

eMAG are o promotie foarte avantajoasa in aceasta saptamana prin care scade cu 25% preturile pentru mai multe modele de masini de spalat rufe produse de Hotpoint si Indesit.

eMAG a dat startul unei promotii cu reduceri de 25% pentru mai multe modele de masini de spalat produse de Indesit si Hotpoint. Masinile au preturi mai bune ca niciodata, iar noi am selectat 6 dintre oferte pe care vi le detaliem mai jos, in cadrul acestui articol.

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit

Prima masina pe care v-o recomandam este de la Indesit si este una dintre cele mai ieftine existente pe piata in acest moment, costa sub 1.000 de lei. Masina face parte din clasa energetica A+, are o capacitate de incarcare de 5kg si 1000 RPM. Pretul beneficiaza de un discount de 26% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Slim Hotpoint

Urmatorul model care ne-a atras atentia si se afla la promotie este de la Hotpoint si este un model SLIM, cu dimensiuni reduse care poate fi usor pozitionat intr-o bucatarie cu dimensiuni mici sau o baie in care poate salva mult spatiu. Masina este si economicoasa, face parte din clasa energetica A++, are capacitate de incarcare de 6kg si 1200 RPM. Pretul include un discount de 400 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Si cei de la Indesit au un model slim la reducere, in cadrul promotiei de la eMAG. Masina de spalat rufe indesit are capacitate de incarcare de 6kg si clasa energetica A+, iar 1000 RPM. Pretul are un discount de 22% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint

Tot un model Hotpoint va prezentam si in continuare care are insa particularitatea de a fi foarte economicos, face parte din clasa energetica A+++, are capacitate de incarcare de 6kg, destul de mare pentru un model SLIM, si 1200 RPM. Oferta are discount generos de 31% si poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit Innex

Gama Innex de la Indesit are mare succes in randul cumparatorilor, preturile sunt foarte avantajoase, iar cu promotia de la eMAG devin chiar si mai mici. Masina de spalat rufe Indesit Innex cu capacitate de incarcare de 6kg si 1000 RPM face parte din clasa energetica si costa mult sub 1.000 de lei, avand un discount de 28% de la eMAG. Pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o prezentam este de la Hotpoint, unul dintre modelele SLIM cu cea mai mare capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Cu toate acestea, pretul masinii depaseste cu putin 1.000 de lei si beneficiaza de un discount de 450 de lei. Oferta poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag