MENIU

eMAG - Linkurile la care veţi găsi doar cele mai mari reduceri

Ziua de 23 decembrie este una a marilor reduceri la eMAG, mai ales dacă vorbim despre produsele resigilate. Amintim că produsele resigilate sunt produse noi, atent testate de eMAG.

Întreaga ofertă la resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

La laptopuri, tablete, telefoane şi accesorii, reducerile de astăzi de la eMAG ajung chiar şi la 77%. Cele mai mari reduceri sunt la huse şi carduri de memorie, dar şi reducerile la tablete suprind prin valoarea discountului. Întreaga ofertă, AICI.

Şi şoferii au motive de bucurie, graţie promoţiei la sisteme de navigaţie. De exemplu, modelul Mio Spirit 695, Full Europe, cu actualizari gratuite pe viaţă, vine cu o reducere de 50%. Produsul este aici.

Pasionaţii de călătorii pot cumpăra trollere cu până la 64% reducere, iar părinţi se pot bucura de reducerile de până la 70% la jucării şi alte produse pentru copii

Şi reducerile la aparate foto sunt spectaculoase, cu preţuri ce scad cu până la 60% (oferta, aici). Chiar şi la televizoare sunt reduceri consistente, cu preţuri scăzute cu până la 44% (oferta, aici).

Electrocasnicele vin cu reduceri de până la 65%, cele mai mari fiind discounturile la electrocasnice mici - espressoare, blendere, maşini de tocat. Totuşi, sunt mari reduceri şi la electrocasnice mari, unele aparate având preţul scăzut chiar şi cu 1000 de lei în această perioadă. Oferta la electrocasnice este AICI.

Produsele de casă, bricolaj şi petshop au şi ele reduceri de până la 76%, cu numeroase produse de mobilier în topul reducerilor atractive. Oferta completă este AICI.

Mai jos, un filmuleţ în care eMAG ne explică ce sunt, de fapt, produsele resigilate:

Dacă totuşi nu eşti mare fan resigilate, dar eşti în căutarea unor cadouri la reducere, aruncă un ochi peste marea campanie a eMAG de Sărbători, eMAGIA Sărbătorilor!