MENIU

eMAG Lichidare de stoc – 5 laptopuri cu reduceri fantastice

eMAG Lichidare de stoc – Promotie senzationala cu reduceri mari de tot pentru laptopurile ce se afla la lichidare de stoc.

eMAG Lichidare de stoc – Toate modelele de laptopuri ce au reduceri foarte mari si se afla la lichidare de stoc pot fi gasite la URMATORUL LINK.

eMAG Lichidare de stoc – Laptop Lenovo ThinkPad T450

Primul laptop ce se afla la lichidare de stoc si vi-l recomandam pentru ca are una dintre cele mai mari reduceri de pret este Lenovo Think Pad T450. Acest laptop este foarte puternic, are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.5 Ghz, 14 inch ecran ce reda imagini la rezolutie HD+, memorie de 8GB si un spatiu de stocare de 256GB SSD. In plus, laptopul e dotat cu placa video Intel HD Graphics, dar si un sistem de operare Windows 7 Pro + Windows 8 Pro. Oferta completa cu reducere de 30% poate fi gasita AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Laptop 2 in 1 Dell XPS 9250

Continuam cu o oferta la fel de impresionanta pentru un laptop de tip 2 in 1 care se poate transforma cu multa usurinta intr-o tableta foarte puternica. Laptopul are display touch screen, reda imagini la cea mai puternica rezolutie de pe piata 4K ULTRA HD, are memorie de 8GB si spatiu de stocare de 256GB. Procesorul laptopului este un Intel Core m5 de 1.10 Ghz facut pe o arhitectura Skylake, iar ecranul are o diagonala de 12.5 inch. Pretul sau la lichidare de stoc poate fi gasit AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Laptop HP Spectre

Trecem la un alt brand la fel de renumit in materie de laptopuri si va recomandam HP Spectre ce are o reducere de 10% si e aflat la lichidare de stoc la eMAG. Laptopul are in componenta sa un procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, iar ecranul este unul de doar 13.3 inch, foarte usor pentru cei care merg mult in deplasari si au nevoie sa care gadgetul. Oferta pentru acest laptop o gasiti AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Laptop Asus

Si de la Asus va recomandam un laptop foarte avantajos si accesibil pentru un buget mediu, mai ales dupa reducerea consistenta de la eMAG. Laptopul aflat la lichidare de stoc are un procesor Intel Core i7 de cea mai buna calitate ce are o frecventa de pana la 3.5 Ghz pe arhitectura Skylake. Ecranul e unul standard de 15.6 inch, 4 GB memorie si 1TB spatiu de stocare, iar placa video e foarte performanta nVidia GeForce GTX 950M. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Laptop Apple MacBook 12

Poate parea surprinzator, dar gasiti la lichidare de stoc chiar si un laptop de la Apple. Este vorba despre MacBook 12 care e renumit pentru calitatea sa si stabilitatea sistemului de operare. Laptopul are procesor Intel Dual Core M3 de 1.10 Ghz, 12 inch ecran de tip Retina, 8GB memorie si un spatiu de stocare de 256Gb SSD. Placa video a laptopului este Intel HD Graphics 515. Toate detaliile si pretul cu reducere foarte mare la lichidare de stoc pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag lichidare de stoc