MENIU

eMAG IT Mobile Days – Top 5 telefoane mobile pe care merita sa le cumperi in secunda asta! Stocurile

eMAG IT Mobile Days – Promotie excelenta pentru telefoanele mobile de la eMAG. Reduceri de 35% pentru cele mai performante gadgeturi de pe piata.

eMAG IT Mobile Days – Lista tuturor telefoanelor mobile aflate in promotie poate fi consultata AICI.

eMAG IT Mobile Days este o promotie excelenta de la eMAG ce dureaza 7 zile si aduce discounturi de 35% pentru o multime de gadgeturi dar si pentru telefoanele mobile de cea mai inalta calitate. Noi am gasit 5 oferte ce ne-au atras atentia si cu siguranta se vor epuiza rapid din stoc pentru ca au preturi mult reduse si sunt de ultima generatie.

eMAG IT Mobile Days – Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru telefonul mobil Samsun Galaxy S8 Plus care este varful de gama de la Samsung si e dotat cu cea mai noua si mai performanta tehnologie. Pretul telefonului mobil se afla in acest moment la un minim istoric cu reducere de 15% de la eMAG pentru varianta Coral Blue. Telefonul are 64GB spatiu de stocare si functie 4G. Oferta completa poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG IT Mobile Days – Telefon Google Pixel

Telefonul Google Pixel este unul de exceptie ce vine cu un pret redus cu 14% dar are si un pachet cadou de antivirus Bitdefender Mobile Security inclus in pret. Telefonul are o memorie de 32GB pentru a stoca poze, aplicatii si muzica, dar e dotat si cu functie 4G. Sistemul sau de operare este ANdroid. Pretul telefonului poate fi gasit AICI.

eMAG IT Mobile Days – Lenovo Z2

Reducere de 10% si pentru telefonul mobil Lenovo Z2 ce are functia speciala de dual sim, adica poate administra doua cartele cu numere diferite simultan Telefonul e dotat cu spatiu de stocare de 32GB, functie 4G pentru viteza de transfer de date si internet puternic. Pretul telefonului poate fi gasit la URMATORUL LINK.

eMAG IT Mobile Days – Galaxy S6 Edge

De la Samsung va mai recomandam un telefon mobil care desi este un model ceva mai vechi, are tehnologie foarte actuala si pretul a scazut enorm dupa aparitia modelelor mai noi, dar si dupa discountul de 18% de la eMAG. Telefonul mobil Samsung Galaxy S6 Edge are marginile rotunjite pentru un acces facil la meniul special, spatiu de stocare de 32GB si functie 4G inclusa. Pretul il gasiti AICI.

eMAG IT Mobile Days – Telefon mobile Apple iPhone 6S

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol pentru un telefon mobil este pentru cel produs de Apple. Chiar daca e un model ceva mai vechi, este inca foarte actual, fiabil si la un pret aproape incredibil, asa ca promotia e posibil sa se epuizeze rapid. iPhone 6S are 32GB si la acest pret e disponibil modelul Gold. Pretul poate fi gasit AICI.