MENIU

eMAG iPhone – Oferte speciale, la inceput de an, pentru iPhone X si iPhone 8. Ce preturi au

eMAG incepe anul bine de tot cu reduceri la telefoanele mobile. Cele mai vizate de reduceri sunt iPhone 8 si iPhone X care sunt la mare cautare acum.

eMAG – Lista tuturor modelelor de iPhone aflate la reducere poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

Intreg anul trecut, cele mai cautate telefoane mobile au fost cele de la Apple, dar si cele de la Samsung, iar ofertele nu au incetat sa apara mereu. Si in acest an, cel mai mare retailer online din Romania se gandeste la clientii cei mai fideli care sunt in cautare de gadgeturi si telefoane mobile de ultima generatie si vine cu o oferta foarte buna chiar din luna ianuarie, pentru telefoanele mobile iPhone. In primul rand, sunt vizate de reduceri modelele iPhone 8 si iPhone X care sunt cele mai noi, varf de gama, si cele mai vandute.

Mai jos, am facut un scurt ghid si o selectie a preturilor si modelelor diferite de iPhone care sunt incluse in prima mare promotie a anului de la eMAG. O sa fiti surprinsi de cat de interesante sunt ofertele.

eMAG – iPhone 8

In primul rand, vorbim despre telefonul mobil iPhone 8 care a inregistrat vanzari record pe finalul anului trecut, tocmai pentru ca e un gadget de calitate foarte buna, asa cum ne si asteptam de la Apple.

Acest telefon mobil are pretul in scadere din mai multe motive, in principal dupa aparitia lui iPhone X. Acest lucru poate fi vazut ca o oportunitate pentru cei care vor sa achizitioneze un model puternic si actual cu un pret bun. Telefonul iPhone 8 are o reducere de pret de la eMAG, garantie inclusa in pret timp de 24 de luni si poate fi achizitionat si in 24 de rate fara dobanda.

Pentru modelul iPhone 8 cu memorie de 64GB, pretul poate fi gasit AICI.

Modelul iPhone 8 dotat cu spatiu de stocare de 256GB, pretul poate fi gasit accesand URMATORUL LINK.

eMAG – iPhone 8 PLUS

Si in cazul modelului iPhone 8 Plus, pretul este intr-o scadere dramatica in ultimele saptamani, moment propice pentru vanatorii de preturi sa profite si sa faca o achizitie excelenta. Diferenta dintre modelul 8 si 8Plus e semnificativa, ecranul e mai mare, spatiu de stocare mai generos si e ceva mai fiabil, chiar si bateria are o viata ceva mai indelungata. Pentru toate detaliile si oferta completa, va invitam sa accesati URMATORUL LINK.

eMAG – Apple iPhone X

Cireasa de pe tort este cu siguranta telefonul mobil Apple iPhone X care se gaseste tot mai greu in orice magazin, pentru ca stocurile se epuizeaza rapid. Cu siguranta si la eMAG se vor epuiza rapid stocurile de iPhone X pentru ca aici beneficiaza si de o reducere mare la inceputul anului.

Oferta completa pentru iPhone X cu 64GB o gasiti AICI.

Pretul telefonului iPhone X cu 256GB poate fi gasit accesand URMATORUL LINK.

 

 

Mai multe articole despre:
emag iPhone 8 iPhone X iphone 9 plus